Те сториха така, че пловдивските деца да нямат 2 г. зоокът

Автор:
Петък, 08 Февруари 2019 08:00
Сербезов и Тамамджиева, въоръжени с камери и доноси Сербезов и Тамамджиева, въоръжени с камери и доноси

Георги Сербезов, Лилия Тамамджиева и компанията им в т.нар. срдужение Гражданска инициатива за защита на животните, загубиха делото във Върховния административен съд, което водеха против Пловдив, децата на Пловдив и техните родители градът да няма модерна европейска зоологическа градина досега - Вижте Още по темата.

Същите направиха всичко възможно да блокират и реновирането на Цар Симеоновата градина - кауза, която също изгубиха.

Те бяха горещо подпомагани от местни политици като Славчо Атанасов - сега депутат, Слави Георгиев - съветник от Патриотичния фронт, Илко Илиев - също съветник от ПФ и компания, от Дани Каназирева - съветник от Съюз за Пловдив, от Здравко Димитров - сега областен управител, Даниела Желязкова - бивша кметица на район Западен, сега учителка, цялата група съветници на БСП, и още знайни и незнайни "реформатори", които отново се борят за гласовете на пловдивчани на изборите тази година.

Нека се знаят имената на онези, които клеветиха, черниха и водеха задкулисни машинации срещу града не само за Зоологическата градина, но и за повечето важни обекти - като кино Космос, площад Централен, бившия Детмаг, маскирани зад фалшиво добри намерения като Дом за операта, Белодробна болница, очовечаване на частния остров Адата с общински средства, откупуване на частните и подарени за смешни пари Тютюневи складове и пр.

Пловдив можеше да има и Зоологическа градина още преди 2 години, и кино Космос, и нова художествена галерия в Детмаг, и пл. Централен, ако не бяха обструкциите на т.нар. задкулисие.

Нека се знаят имената или поне част от имената на задкулисиетоь, работещо против Пловдив.

Напишете коментар

Напишете коментар като гост

0

Коментари (5)

 • читател

  Зелените екоидиоти, заточени в клетки в Зоокъта, а през деня на площада да копат!!! Кретени малоумни!!! Разбира се, предвождани от герговата отрепка, пловдивската баба Цецка - Зико и подложката му Десислава Желязкова!!! http://www.plovdiv-online.com/images/stories/Ziko_Desislava.JPG Тези две отрепки още ли са членове на ГЕРБ?!?

 • читател

  Зелени отрепки и Зико, защо мълчите? Или сте на оглед за клетки в Зоокъта?

 • ангел китипов

  Този дето реже безразборно дърветата в града и усвоява незастроени площи ли дава пари за сайта?

 • Пловдив

  Кой е автор на статията, че имам няколко въпроса?!

 • читател

  Има ли осигурени клетки за зелените екоидиоти? Не се разбира... А са нужни по зелени екостандарти!!! И за Зико и истеричната му подметка Желязкова. За тях по стандарти на ГЕРБ.

Този сайт използва бисквитки (cookies) за повишаване на ефективността си. Научи повече

Съгласен съм