Ясен убиецът на майката и брата на Дженифър Хъдсън

Автор:
Събота, 25 Октомври 2008 20:46

Бившият съпруг на по-голямата сестра на актрисата отвлича сина си

Автор plovdiv-online

Image
Дженифър Хъдсън
Полицията в целия щат Илиной издирва бившия съпруг на по-голямата сестра на актрисата Дженифър Хъдсън, носителка на Оскар, за убийството на майка им и брат им в петък вечер. Това е бившия затворник Уилям Балфор, баща на 7-годишния племенник на Дженифър, който е отвлечен след двойното убийство. Балфор е откраднал и Шефролет Събърбън, притежание на застреляния брат Джейсън.

Труповете са открити от сестрата на актрисата и бивша жена на Уилям – Джулия Хъдсън, когато се е върнала от дежурство в автобусната компания, където работи.

Тя е позвънила в полицията и е съобщила освен за двойното убийство и за липсата на собствения й седемгодишен син – Джулиан Кинг.

В страницата си в MySpace Балфор се описва като „горд родител”. Той е освободен предстрочно, след като е излежал 6.5 години за опит за убийство. Към него има и обвинение за отнемане на чужда кола. До този момент обаче Балфор отказва да се свърже с полицията и да съобщи къде е отвлеченият седемгодишен син на сестрата на Дженифър Хъдсън. Истински чикагски трилър!

Напишете коментар

Напишете коментар като гост

0

Коментари

  • Няма коментари

Този сайт използва бисквитки (cookies) за повишаване на ефективността си. Научи повече

Съгласен съм