Владимир Каролев: Всички фирми на Ковачки са офшорки

Автор:
Събота, 25 Октомври 2008 20:19

„Движение Напред” се вижда като трета сила на изборите през 2009-а

Автор plovdiv-online

ImageИкономическата кама на НДСВ Владимир Каролев поряза водача на ВМРО Красимир Каракачанов като обяви пред Панорама, че всички фирми на бизнесмена вдъхновител на партия Лидер Христо Ковачки са офшорки, което означава, че за никакъв български бизнес не може да става дума, както е записано в предизборната програма на новия коалиционен партньор на ВМРО. Преди това Каракачанов заяви, че общото между тях и Лидер е именно в национално-патриотичните виждания и защита на българския бизнес. Според Каролев новото формирование „Движение Напред”, в което влизат Лидер, ВМРО и ЗНС, ще влезе в парламента в зависимост от това колко пари ще налее в изборите Христо Ковачки. Според Каролев следващото правителство щяло да е на ГЕРБ, БСП и НДСВ.

В събота пък Националният съвет на ВМРО одобри принципно споразумението за създаване на „Движение Напред" на форум във Велико Търново. Споразумението ще включва съвместно явяване както на парламентарните избори през 2009 г., така и на изборите за Европейски парламент, съобщиха агенции.

„Движение Напред” щяло да бъде отворено и за други политически формации. Вече било разговаряно с „Гергьовден”, каза пък Стефан Личев от ЗНС. Според него те ще са трета сила в 41-ия парламент. Не се изключвало към „Движение Напред” да се присъединят ССД на Софиянски и ЕНП на Капон и Николова.

Напишете коментар

Напишете коментар като гост

0

Коментари

  • Няма коментари

Този сайт използва бисквитки (cookies) за повишаване на ефективността си. Научи повече

Съгласен съм