Бившата на Стойко Сакалиев роди от бек на Миньор

Автор:
Събота, 25 Октомври 2008 13:21

Image
Стойко избяга от Локо и от Жулвена чак във Варна
Бившата законна половинка на Стойко Сакалиев, Жулвена, дари с дъщеря защитника на Миньор (Перник) Пейчо Делиминков, пише Нощен Труд.
Love Story-то им е малко бразилска сапунка с адрес Бургас, откъдето са и тримата ни герои. Пейчо се запознава с Жулвена още докато е женена за бившия ас на ЦСКА, сега играч на Спартак (Варна) - Сакалиев. Пада си по нея, ама няма как - къта симпатиите си в тайна. Бракът на Жули и Саката обаче не върви по мед и масло, и решението им за развод отприщва чувствата на Делиминков.
"Отначало всички бяха скептично настроени към връзката ни. Най-вече защото Жулвена е с 5 години по-голяма от мен", признава пред НТ Делиминков. Тя го допълва: "Има нещо вярно. Повечето хора са тесногърди, любимото им занимание е да коментират хората. Аз съм щастлива с него въпреки разликата ни."

Преди година Пейчо заминава да играе в Малта и взима при себе си бившата госпожа Сакалиева. "Там осъзнахме, че искаме да станем родители и си направихме бебе. Стана от първия път. Дъщеричката ни Боряна е много красива, също като майка си", хвали жените вкъщи бекът на Миньор Перник.

Напишете коментар

Напишете коментар като гост

0

Коментари

  • Няма коментари

Този сайт използва бисквитки (cookies) за повишаване на ефективността си. Научи повече

Съгласен съм