Георги Мараджиев пред ГЕРБ - Марица: Печелете с вяра и оптимизъм!

Автор:
Сряда, 07 Ноември 2018 09:46
Георги Мараджиев пред ГЕРБ - Марица: Печелете с вяра и оптимизъм!

Областният координатор Георги Мараджиев и административният секретар Павел Гуджеров присъстваха на събранието на структурата на ГЕРБ – община“Марица“.

Придружаваха ги областните ръководители на ЖГЕРБ – Евелина Апостолова и МГЕРБ – Владимир Пильов.

Домакин на събранието бе общинският ръководител и председател на Общинския съвет-Марица Гергана Трендафилова.

„Минахме през доста избори, в една толкова разпръсната и голяма община, винаги сме извоювали четвърти резултат в Пловдив област след общините отличници – Стамболийски, Раковски и Родопи и не мога да не бъда доволна, каза Трендафилова.

Тя допълни, че този резултат се дължи на много добра екипна работа и лични срещи с хората и призова присъстващите да не се отпускат, защото предстоят тежки избори за Европарламент, които не бива да бъдат подценявани.

Работата на структурата похвали и областният ръководител на МГЕРБ Владимир Пильов, който уточни, че младите хора в „Марица“ са дейни, амбициозни и работят с много хъс и пожела така да бъде и занапаред.

„Активни и сплотени са тук и дамите от ЖГЕРБ, каза Евелина Апостолова. По думите й те винаги са се включвали в инициативите с желание и са давали своя принос в развитието на партийната организация.

„Предстои ни тежко изпитание – евроизборите, те няма да са леки и ще бъдат лакмус за обществените нагласи, заяви административният секретар Павел Гуджеров.

По думите му ежедневно БСП генерират скандали от нищото, но това не бива да разколебава хората. Той обясни, че тук е мястото на актива на ГЕРБ, който да обяснява и да опровергава лъжливите новини.

„На карта е заложена сигурността на България, нека бъдем активни и да не допуснем дестабилизация на страната, допълни още Гуджеров.

„Страната върви напред, икономиката бележи ръст-вижте само какво се случва в общините-навсякъде се строи, санира, асфалтира. Стъпка по стъпка се движим напред. Трябва ни повече оптимизъм и вяра в бъдещето“, заяви областният координатор Георги Мараджиев.

Той уточни, че разбира общинското ръководство, което прави избори в една много тежка обстановка – липсата на кмет на ГЕРБ, липсата на административен център и многото населени места, но вярва на екипа, който е сплотен и се е доказал през годините.

„Вие правите изборите, вие извоювате победите, може да го направите и на предстоящите избори, само активизирайте хората да излязат от летаргията. Бъдете близко до тях, опровергавайте фалшивите новини на опозицията и имайте вяра, че заедно можем да вървим напред. Ние, като областно ръководство, сме зад Вас, винаги може да разчитате на подкрепа, каза в заключение Георги Мараджиев.

Напишете коментар

Напишете коментар като гост

0

Коментари

  • Няма коментари

Този сайт използва бисквитки (cookies) за повишаване на ефективността си. Научи повече

Съгласен съм