Савина Петкова с отличие Шеф на ОбС за 2018 г.

Автор:
Понеделник, 11 Юни 2018 11:12
Савина Петкова с отличие Шеф на ОбС за 2018 г.

Председателят на Общински съвет Пловдив Савина Петкова бе отличена с приза „Председател на Общински съвет 2018“ от Асоциацията на българските градове и региони по време на годишната среща на общините в Разлог. Благодаря за признанието, което е не само за мен, а и за работата на моите колеги общински съветници. Изказвам благодарности и към работата на администрацията към Общински съвет Пловдив, която работи като добре смазана машина, което води до добрите резултати в нашата работа, заяви председателят Петкова.

С награда бе отличена и Община Пловдив, която получи приза „Най-иновативна община“. Това стана по време на церемония, където присъстваха председателят на Асоциацията Найден Зеленогорски, зам-министър МРРБ Деница Николова, евродепутати, кметове и общински представители над 200 гости и членове.

Годишните национални награди на Асоциацията се раздават в 31 категории. Освен за успешно управление, общините се отличават за направените инвестиции в природата и хората; за развитие на спорта и младежките дейности; за запазване и популяризиране на културно-историческото наследство, за въвеждане на иновативни подходи в управлението на общината и много други. Основен критерий за определяне на призьорите са реализираните общински проекти с ясни и устойчиви резултати.

Призът за Областен управител за 2018 година бе връчен на Галин Григоров, управител на област Русе, а за Заместник-областен управител на 2018 година бе отличен Димитър Драчев, заместник областен управител на област Стара Загора.

Напишете коментар

Напишете коментар като гост

0

Коментари (1)

Този сайт използва бисквитки (cookies) за повишаване на ефективността си. Научи повече

Съгласен съм