Соня Колтуклиева вади кирливите ризи на Г-13 в Шоуто на Азис и в книга

Автор:
Събота, 13 Септември 2008 16:19

Костинбродският славей искал пет деца, но не и жена до себе си 

Автор и снимки plovdiv-online 

ImageИскам да имам пет деца - изповяда се Славеят от Костинброд пред турбозвездата в родния пиар Соня Колтуклиева. Разговорът с нея ще бъде излъчен в неделя по ТВ 2. По време на записа на вечерното шоу на Азис бившата телевизионна водеща в БНТ ненадейно подкани  звездата на ТВ2 да си сменят местата. Седнала в стола на Азис, тя го попита кои са трите най-силни кошмара в живота му. "Миналото ми, Катето Евро и бъдещето ми", отговори Васил Боянов. А на въпроса не иска ли да се ожени за жена, той отговори "не". Неделното забавление обещава да бъде страхотно. Най-чудното от всичко е, че хлевоустата Катерина Евро не обели нито дума. Тя и Джина Стоева бяха зяпнали сладкодумната Колтуклиева и не смееха да помръднат да не би да изпуснат нещо от прелюбопитния разказ за създаването на първия български клуб на милионерите Г-13, за Илия Павлов, за политическите брокери и нечистоплътните отношения политика-бизнес, защо мнозина от първите олигарси вече не са между живите.

Както е известно, пътят на първите български олигарси, обединили се, за да правят милиони и да не се дават на властта започва една топла пролетна вечер преди 15 години от култовия "Ритора" в Пловдив . Колтуклиева, издокарана в тоалет на Стела Макартни, събра очите и на публиката, която тръгна да я преследва за автографи - нещо, което досега се е случвало само с гостуващите в шоуто фолкдиви.

Image
Миг от шоуто
От екипа на най-гледаното вечерно предаване завидяха на шефа си, който получи подарък китайски монети, нанизани по правилата на фен-шуй с алено везмо, донесени от Колтуклиева при неотдавнашното й пътуване до Хонг Конг. Както довери пред plovdiv-online Соня Колтуклиева, тя започва да пише книга за Г-13. За това я насърчили Васил Божков и Младен Мутафчийски. Според бившия оръжеен търговец, Соня ще направи чудо, ако успее да събере на едно място останалите живи от първия Клуб на милионерите в България. Колтуклиева е единствената българска журналистка, допусната навремето в средите на Г-13. Тя е автор и на единствения телевизионен филм за Г-13, който се съхранява в златния фонд на БНТ.

Напишете коментар

Напишете коментар като гост

0

Коментари

  • Няма коментари

Този сайт използва бисквитки (cookies) за повишаване на ефективността си. Научи повече

Съгласен съм