Роналдиньо предпочита футболистка в леглото

Автор:
Сряда, 27 Август 2008 16:04

Автор plovdiv-online

ImageФамозният грозник на терена Роналдиньо явно вечтае за футбол дори в леглото. Бразилската звезда е предложил брак на шведска футболистка по време на олимпийските игри в Пекин, похвалила се самата Йохана Алмгрен. Тя дори скрила топката на Роналдиньо два-три пъти вече на китайска земя. Футболната звезда от дамския тим на "тре кронур" веднага хванала окото на Зъбльото, след като двамата се срещнали в хотела, където били настанени и бразилският национален отбор, и шведският женски тим.
Роналдиньо се приближи към мен, погледна ме право в очите и целуна ръката ми. За малко да припадна, споделя Алмгрен. Историята обаче не спира дотук и след като шведката се прибрала в стаята си, по телефона й се обадил мистериозен глас, който я поканил в стаята на бразилеца.

Някой ми каза на развален английски, че се обажда по поръчка на Роналдиньо, който ме кани в стаята си, разказва Алмгрен, която първоначално заподозряла, че съотборничките й си правят майтап с нея. Въпреки това обаче решила да отиде. Там са играли цяла нощ футбол на малки вратички. Накрая Роналдиньо отсекъл, че това е жената на живота му!

На сутринта обаче шведката била дузпата на Роналдиньо, като му съобщила, че си има приятел Адам в Скандинавия и не може току така да го остави за една среща на малки вратички. Роналдиньо помръкнал, а Бразилия се провали в Олимпиадата, както е известно.

Напишете коментар

Напишете коментар като гост

0

Коментари

  • Няма коментари

Този сайт използва бисквитки (cookies) за повишаване на ефективността си. Научи повече

Съгласен съм