×

Внимание

JUser: :_load: Не може да бъде зареден потребител с номер: 3628

Партньор напусна Зико заради имам

Автор:
Сряда, 23 Септември 2015 16:48
Николай Иванов Николай Иванов

Социалдемократическата партия в Пловдив оттегля подкрепата си за коалицията, издигнала Здравко Димитров за кандидат-кмет, и листата за общински съветници, която той оглавява.

Това обяви лидерът на партията Николай Иванов.

Той подчерта, че Социалдемократическата партия е била втората, която е подкрепила Здравко Димитров, но напускат коалицията, обидени от отношението на кандидат-кмета и неговите поддръжници.

Иванов бил поставен на 47-мо място, но го видял едва снощи.

Той е обиден и ч, както Plovdiv-online първи съобщи, в листата е бившият имам от Столипиново Айри Фейми Мурад.

Николай Иванов допълни, че решенията в коалицията „Здравко Димитров – да решаваме заедно" се вземат „на тъмно" и в много тесен кръг, а в листата са включени лица „без образование, от роднинско-приятелския кръг и в съмнителни интимни връзки".

Напишете коментар

Напишете коментар като гост

0

Коментари (9)

 • читател

  По добре имам отколкото Спас Гърневски....

 • читател

  отговори на: читател

  Тъпако, ползващ ника ми... Дори знания "тире" да сложиш нямаш... Малоумен глупак, отново напиши, какво точно се опитва да каже празната ти глава... http://www.plovdiv-online.com/media/k2/galleries/66572/11082493_1132456273446990_4895857564419641790_n.jpgОрехът на политическата отрепка Зико е по-умен от теб...

 • Браво

  Ей тоя човек показа характер! Само така! Стига подлизурковци

 • читател

  Радане, Радане, само ти ли ще останеш "синя пушко" в ръцете на Митьо Пищова и политическата му подметка Зико?http://static02.podtepeto.bg/uploaded/images-09-2009/lov052.jpg После да не се чудиш от изборната загуба и не само в Пловдив, а навсякъде където се изправяте срещу ГЕРБ...

 • седесар

  Срам ме да си призная че се борих за синята идея,днес предадена от продажни глупаци ламтящи за власт.Целия град знае че Зико е приятел на Гергов от години,в една масонска ложа са и там е с тях политкомисаря Слафчо.Трудно ми е да преглътна обидата нанесена на всички сини хора в града.

 • Договорились?

  Баев, заБАНИ го "читател"! Моля! Ако не знаеш как, ще помогна!

 • читател

  отговори на: Договорились?

  Дори Митьо Пищова вече се отказа от Зико и помага на политкомисар Славчо!!! http://www.plovdiv-online.com/media/k2/items/cache/20e1977cc7b9c3bae403a135fc7dea4d_XL.jpg
  ПС Руска подложко време ти е за Баня! Руска баня!

 • Проститутка

  Здравке предния път плю Славчо, сега плюеш и пишеш Против Зико

 • Хм...

  Само се чудя защо г-н Николай Иванов не се кандидатира за кмет, а влезе в безпринципна коалиция? Нима предният му неуспех дотолкова го е уплашил? Времената се менят, а той, като историк, би трябвало да го знае.

Този сайт използва бисквитки (cookies) за повишаване на ефективността си. Научи повече

Съгласен съм