Шопова и Георгиева аут от листите

Автор:
Вторник, 26 Март 2013 12:29
Шопова и Георгиева аут от листите

С елиминиране от кандидатдепутатските листи за 12-ти май са наказани бившите народни представителки от ГЕРБ Пловдив Величка Шопова и Зоя Георгиева заради регистрацията им като безработни на борсата.

Според Изпълнителната комисия двете са уронили престижа на партията след като са се наредили на опашката за помощи.

Въпреки че имат номинациии от структурите си, Шопова и Георгиева вероятно няма да имат място в листата на ГЕРБ заради гафа с регистрацията.

Припомняме, че и бившият депутат от БСП Пловдив Захари Георгиев също се регистрира на борсата, за да не прекъсва трудовия си стаж.

Напишете коментар

Напишете коментар като гост

0

Коментари (9)

 • ММММ,ДАААА

  АМИ КАТО НЕ РАЗКАРАХТЕ ВИЕ ЛИДЕРА СИ ЗАТОВА, ЧЕ УРОНВА ЕЖЕДНЕВНО ПРЕСТИЖА НА ПАРТИЯТА, ТОЙ ЩЕ ВИ МАХА ОТ ЛИСТИТЕ. СЕГА МУ ТРЯБВАТ НОВИ ЖЕРТВИЧКИ,КОИТО УЖ ЩЕ ПОДКРЕПИ,А ПОСЛЕ ЩЕ ИСКА ДА СА МУ РОБИ ДО СЛЕДВАЩИТЕ ИЗБОРИ,ДА ГИ ИЗПОЛВА КАТО МЮРЕТА,ДА БАЧКАТ ВМЕСТО НЕГО, А ТОЙ ДА ОБИРА ЛАВРИТЕ.... САМИ СТЕ СИ ВИНОВНИ ГЕРБАДЖИИ И НЯМА ДА СА САМО ТЕЗИ ДВЕЧКИТЕ. СЕГА ЩЕ Е КОЙ ПОВЕЧЕ ДАВА И СЛУШКА, АКО Е И ТЪП И НАБЪЛБУКАН В ДАЛАВЕРКА, ЩЕ Е СУПЕР ЗА МАМИНИЯ.

 • г-жа Бандерова

  Язък!!!Вилито и Зойка бяха опората на пенсионерките в район "Централен"!Мъката е голяма!

 • монк

  А кой от Пловдив е в изпълнитената комисия-Мамин Ваньо. Кой ли се е натегнал на Цв.Цв.-Маминия.Кой си разчиств пътя от хора, на които трябва да е благодарен и които трупат прекалено много гласове , популярност и се приемат като заплаха- на ма ма Розин Ваньо.

 • наблюдател

  Най- накрая намериха начин деликатно да ги отстранят от депутатската банка. Тези двете, бяха срам за групата от Герб, пълни нещастнички. Защо, не си направят сами равностметка с какво помогнаха през тези 4 години и сами да си направят отвот, щеше да е по почтенно а сега са смешни.

 • ххххххх

  евала наблюдател

 • бивш

  Това е начинът,по който Мамин Ванньо благодари на всички работили за него.

 • читател

  Депутат, който се регистрира като безработен, не е много морално и ще е уязвимо в предизборната сеч...

 • Нормален

  Регистриран на борсата като безработен няма как да влиза в депутатски листи - безработен, освен ударен от съдбата, означава и човек без перспектива поне в момента. А изборите вече да на линия. Регистриран безработен депутат е най-лошото амплоа - то означава и липса на професионална реализация. Не ми пука за двете дами, но съм изключително учуден, че дългогодишният партиен лидер на БСП в Пловдив Захари Георгиев се регистрира на борсата - това е дъното при този опит. Освен ако всичко е било фалш.

 • хпрф

  Какви дами бе ,те не приличат на жени.Виж им житейският път-едната намерила благородни работодатели ,да я вземат на работа,другата търсела работа.Пълни бездарници.Ами ако и Стефката Дедев отпадне,нищо „е е човека на Цв.Цв. в Пловдив-той какво ще работи с тези нежни ръчички и това туловище.Ще похарчи"спестеното" и бегом при Венко измамата или Киро дебелия.Ще стига ли милиционерската пенсия или ще стане пазач като Данчо Димов в Окръжна болница/....по сигурността/.Ква сигурност,кви 5 лева.Измислят си службички и като са на власт карат директорите да създадат щат.Жалки некадърници.Сами не можете да заработите за прехраната си.Оня бетонджия -орг.секретар в Централен пък чисти МОЛа и УМБАЛ-наш човек.Затова доведохте партията до тук.

Този сайт използва бисквитки (cookies) за повишаване на ефективността си. Научи повече

Съгласен съм