Циганин изнасили за трети път

Автор:
Петък, 17 Август 2012 12:26
Циганин изнасили за трети път

Циганинът Красимир Русев /32/, с две присъди за изнасилване, е отново зад решетките, след като се гаври с трета жертва - 19-годишна пловдивчанка.

Гаврата става до Големия гигант, на бул. Васил Левски, около полунощ, момичето се е прибирало само.

Рецидивистът излежава 2,5 години за изнасилване през 2004.

Повтаря през 2009-та, когато получава малко по-голяма присъда: 2 години и 11 месеца.

За изнасилване се лежи от 3 до 15 години, но Красимир минава и в двата случая по съкратеното съдебно следствие с признаване на вина.

След като излиза от затвора, нерезът, висок метър и шейсет, изнасилва 19-годишно момиче.

Районен съд наложи най-тежката мярка на Русев - задържане под стража.

Циганинът беше довене в съда по черен потник и мръсни бермуди.

Мярката обаче се гледа при закрити врати заради характера на престъплението - срещу половата неприкосновеност на гражданите.

Красимир Русев се води не сериен изнасилвач, а изнасилвач рецидивист, обясниха юристи.

За сериен минава престъпник, който е извършил повече от едно престъпление срещу личността, преди да бъде заловен и осъден.

Русев е хващат и осъждан за всяко от изнасилванията си.

Напишете коментар

Напишете коментар като гост

0

Коментари (13)

Покажи предишните коментари
 • Много благосклонни съдии?!? Като са го хващали и осъждали веднъж, защо втория път пак са му дали по-лека от минималната присъда? Скопяване, смърт... това няма как да стане, но можеше поне 10 години без право на намаляване за добро поведение да му дадат. Сега чета, че съдиите щели да ги обучават по европейски програми. А дано!

 • takiva trqbva da se kastrirat i da lejat v zatvora maksimalno

 • д-р хаус

  ДА СЕ СКОПИ ТОЯ ГАДЕН МИРИЗЛИВ МАНГАЛ! ВЕДНАГА!

 • Dean

  Neka sydiite i prokororite dobre da si pomislqt kato izdavat prisydata, za6toto tova moje6e da e i tqhnoto dete. A na mangala mu pojelavam da mu prysnat dupeto v zatvora.

 • Крумовите закони - заслужава да му отрежат пишката.

 • JJJ

  ДО КЪДЕ СТИГНАХМЕ - ЦИГАНИТЕ ДА СЕ ГАВРЯТ С НАШИТЕ СЕСТРИ И ДЪЩЕРИ!! Е.А ТИ ДЪРЖАВАТА И ПРАВОСЪДИЕТО - НЕ БИЛ СЕРИЕН ИЗНАСИЛВАЧ, АМИ АКО ОТИДЕ ДА ОПЪНЕ СЪДИЙКАТА, ВЕДНАГА ЩЕ СТАНЕ СЕРИЕН!! - СРАМНО ПРАВОСЪДИЕ!!

 • dido

  hora vaorajavaite se.

 • polat

  duhitego

 • човек

  Надявам се в бъдеще Земята да се оправи и вече да няма омраза, зложелателства, нетърпимост, агресия, съвети и/или желания за нечие зло и/или изтребление и т.н, злост, вулгарни думи и т.н, злоба, гняв, насилие, богохулства (дори като негодувание, нетърпение, отчаяние, отегчение и т.н), изтезания, безработица, лоши прояви, болести и прочие лоши неща между хора (в хора) и прочие – а да има добър и щастлив живот за хората и добър шанс за всеки човек. На света му трябва любов, мир и доброта (и да се промени положително – от лошите крайности до които е стигнал)!Според мен: света трябва да върви към положителни промени и вече да няма войни, конфликти, геноцид/и (над) човек и/или хора, убийства, побои, самоубийства, насилия /в филми, романи, сериали и т. н/, черен и/или лош хумор /примерно с – педераси /изнасилвания (над) тях и въобще и т. н/включително още от детска възраст, импотентни мъже и прочие/, вражди, вулгарни думи, и нищо лошо на Земята. Дано по-скоро света се оправи и промени към добро – аз желая свят без страдание, насилие и въобще без всякакви лоши неща!! Надявам се по-скоро света да се оправи и промени към добро : и отново хората по света да имат добра работа; добър и щастлив живот и т.н!!Ще напиша нещо на друга тема: хората нямаме право да призоваваме (да се смеем и така нататък) за кастрации на хора и така нататък, стерилизация (насилствена и т.н), изнасилвания (и/или съвети и/или заплахи за тях- било анални на мъже и така нататък) на хора и т.н, убийства,самоубийства, войни, вражди, омраза, влизане и/или ходене на хора при психиатри (и/или техните психични и т.н проблеми), побои,удари по тялото, кавги и/или спорове, геноцид над нации от хора, заплахи с оръжие и/или думи (дори казани на шега) и т.н-дори показани в филми, сериали и т.н- това е моето мнение! Няма доказателство, че изнасилвача и физически зрав (а може и да е осъден несправедливо, а реално да е невинен)- би повторил това свое престъпление). Може би само съд може да решава присъдите за всеки човек и т.н. Хората нямаме право да призоваваме за -влизане в болници (вземане на лекарства- било психиатрични и т.н)- било психиатрии и т.н (ходене на лекар/и – било психиатри и т.н) ….На света му трябва да се промени положително- от лошите крайности до които е стигнал), аз не желая изтезания, жестокости, бой, насилия,пошлост, вулгарност, лоши неща, трафиканти на каквото и да е, и т.н-които неща не трябва да съществуват в един добър и възстановен свят (на което се надявам скоро да стане със Земята). …

 • I write from abroad

  And I think need: peace on Earth and good among people

Този сайт използва бисквитки (cookies) за повишаване на ефективността си. Научи повече

Съгласен съм