Кацарова със 163 лв наем, софиянци - с 30

Автор:
Сряда, 08 Август 2012 15:37
Кацарова със 163 лв наем, софиянци - с 30

Едва 30 лева е наемът за двустайно жилище на софийските чиновници от Министерството на туризма в Пловдив, докато бившата кметица на Южен Павлинка Кацарова се бърка със 163 лева месечно за апартамент от същия калибър.

Ако Павлинка Кацарова стане секретар на районната администрация в Южен, където доскоро бе кмет, тя ще запази общинското си жилище.

Това заяви за plovdiv-online зам.-кметът по общинска собственост Димитър Кацарски.

Той допълни, че в момента бившата кметица е в задължителния едномесечен срок на предизвестие за напускане на кметското място в Южен.

Няма причина тя да не остане в жилището си ако е общински служител, категоричен е Кацарски.

163 лева е наемът, който Павлинка Кацарова плаща за месец.

Ако ексрайонната кметица не бъде назначена за секретар, което е малко вероятно, трябва да освободи в едномесечен срок апартамента от ведомствения фонд.

Жилището е двустайно и се намира в нова кооперация на Пещерско шосе, построена преди две години от частна фирма.

Там общината получи няколко готови жилища като обезщетение срещу право на строеж.

Последният секретар на Южен е бил Атанас Панчов, който по-късно бе издигнат за зам.-кмет на района и освободен след подаването на оставка на Павлинка Кацарова.

Напишете коментар

Напишете коментар като гост

0

Коментари (23)

Покажи предишните коментари
 • 111

  Дано Павлинка е прочела "Управленската програма", която са и дали нейните служители в началото на мандата? Силно се съмнявам. Дано сега като "кандидатства" за секретар я прочете. Не че нещо от нея ще се изпълни. Между другото защо не е публикувана в сайта на района???? Преди 5 месеца като ни събра "бизнесмените" /тия с парите/ каза надве-натри какво ще прави и поиска пари за детска градина, за детски площадки и т.н. Е тово ли е управленската програма??? ............ Тоя Кичук му ........... разсипаха го!!!

 • Това ако не е падение ?

  Що за безочие, наглост и простотия е това поведение и на Павлинка и на другите в общината ? Тази женица защо не вземе да си работи по професията, както може и колкото може ? А да сетих се - първо не може, второ - не че може и в общината ама там има за лапане още и ще си остане и в общинското жилище. Това , че тя няма самоуважение е ясно, да се върнеш като секретар, там където си бил кмет и нищо не си направил си е чисто падение. А онзези другари горе /съзнателно използвам думата другари, защото се държат като такива, даже и по-добре от другарите от близкото минало/, които я защитават излиза, че и тяхния акъл и морал са същите. Чудя се дали Бойко Борисов знае за резила на хората му в Пловдев, дано да не знае, че ако и той одобрява всичко което се случва напоследък в нашия град , под ръководството на неговите хора направо би било отчайващо. И не казвайте, че много неща се строят, то е ясно - парите потекоха, не заради това , че кмета и управата пави нещо, а защото са от ГЕРБ.

 • пловдивчанин

  до № 7: не си прав, колега! не общината, ние трябва да събираме дарения, за да помогнем на горката женица (прясно разведена заради един апартамент), в момента безработна, да си поеме наема. такъв безценен, интелигентен, фин, възпитан и ерудиран кадър къде другаде ще намерим. трябва да изпаднем в телешки възторг и да напикаем от кеф, че съществото иска да ни управлява пак.

 • Мислител

  Стоя пред компа, чета написаното и като оценявам каква всенародна "любов" се излива по адрес на ПК се замислям и за съдбата на кмета но града.
  Според мен, той има трудната задача да реши уравнение с три неизвестни.
  Първо неизвестно - какво ще стане ако не назначи ПК на работа? Сигурно доста се страхува от последствията, след като няма досега ясна позиция по казуса.Със сигурност, тя няма да го остави и ще го потопи.
  Второ неизвестно -какво ще стане ако назначи ПК на работа? Да, ама вече някой е пробил ушето на ББ и стигне ли се до неговата намеса,Кмета бая зор ще види!Пак ще се вдигне нивото на водата над устата му.
  Трето неизвестно - ако все пак назначи ПК на работа и от София си затраят? Ами още по голям зор, защото тогава гражданите на Пловдив ще си кажат думата на изборите след по малко от година?Тогава и Кмета и ГЕРБ ще са под вода, защото на всички , за пореден път ще им се изясни,че управник,който да не мисли първо и постоянно само за себе си - няма!
  Е, г-н Кмете, дано решите уравнението!

 • СЛАФЧО - ЛАФЧО

  УЖАС!!! ТОВА БОЖИЕ НАКАЗАНИЕ, ТАЗИ ТВАР ЩЕ НИ ДОСАЖДА И КАТО ДИШАМЕ НА БУНТ ДА Я МАХНОТ ОКОНЧАТЕЛНО ОТ ВСЯКЪДЕ!!

 • Далавера

  В интервю ,от днес м-р Делян Добрев обявява ,че ще се плащат по 30-40 лева за апартаменти от служителите на новите дирекции в П-в за квартири ,с площ 42-53 кв.м. и само зам. министъръг по туризма Иво Маринов ще е в апартамент ,с площ 71 кв.м. Горкичките.Че в болница ,за умиращи е по-скъпо.А ДРУГАРКАТА Кацарова , е направо изиграна.Да пускаме есемеси ,да и помогнем.

 • До № 7

  Уважаеми г-не ,прекалено сложно уравнение поставяте .То би затруднило дори най-висшестоящи чиновници.А за хора ,под нивото на доц.Кацарова ,това ще е почти непосилна задача.

 • гербермраз

  ха ха ха абе номер 8 ти на коя планета живееш, що се отнася до павлина ... няма по нагло и безочливо същество - хем вижда че не я искат хем се натиска,...ама да ви кажа ванчо мамин га го кумиха за кмет я беше втасал в университета та добре 4е леля му павлинка му даде дипломката та нашия стана инженер и сега ще не ще ще й играе по гайдата ...халал да сте си един на друг....а аз да кажа ебати абе хора кво стана с нашия град - той умря!

 • народа

  Не е справедливо софиянци да плащат символични наеми от по 25 лева за апартамент, а да получават по 2000-3000 лева заплата и да си я пестят, а не да я харчат в Пловдив. Щом са в нашия град ще живеят по нашите правила. Може да ни наричат провинция, но не сме глупаци. ЩЕ СИ ПЛАЩАТ КАТО НАС ПЛОВДИВЧАНИ. НАЕМИТЕ ТРЯБВА ДА СА КАТО НА ПЛОВДИВЧАНИ !!!!

 • Х

  Голяма словесна веселба пада! 4 - 5 "доброжелатели", настъпани от ПК, си изляха душата...
  Браво! Да живее БКП! Сега доволни ли сте, драскачи?

Този сайт използва бисквитки (cookies) за повишаване на ефективността си. Научи повече

Съгласен съм