Емилия притеснена, че Коко го удря на е...

Автор:
Сряда, 01 Август 2012 13:02
Емилия притеснена, че Коко го удря на е...

Емилия тежко преглътнала факта, че мъжът й Коко Динев често хойка по други и на практика няма начин да го озапти.

Фолкдивата се притеснила още повече, след като Коко се отказа от Локо и обяви при смяната на караула на Лаута, че ще си почива яко на първо време!

Въпреки многобройните драматични караници и сдобрявания между двамата, Емилия продължавала да го обича и взела трудното решение да му прощава всяка нова изневяра.

Единственото й притеснение било, че е напълно възможно Коко да остане толкова очарован от изпълненията на някоя нова звезда, че да зареже певицата, както направи навремето с Анелия заради самата нея.
Как да го кажа, ами то шило в торба не стои. Колкото и да е черен, аз продължавам да го обичам, а той е мъж на място. Почти няма нещо, което да е отказал да ми купи, достатъчно е само да го поискам. Нека да ходи където си ще, но искам да запомни, че винаги ще го чакам да се върне при мен, споделя Емилия. 
Колежките й от Пайнер обаче съвсем не били съгласни с нейното становище и заявили, че трябва да се държи малко по-мъжки, за да не му изпусне края.

На практика те заявили, че познават Коко много добре поради простата причина, че половината от тях са преминали през леглото му в един или друг период от време.

Източник: Лайфстайл бг

Напишете коментар

Напишете коментар като гост

0

Коментари

  • Няма коментари

Този сайт използва бисквитки (cookies) за повишаване на ефективността си. Научи повече

Съгласен съм