Ламбо лишава сина си от наследство

Автор:
Неделя, 15 Юли 2012 08:21
Ламбо лишава сина си от наследство

Ламбо се е заканил да лиши извънбрачния си син, понеже срами фамилията му.

Дългокосият младеж, плод на греховната любов между Стефан Данаилов и актрисата Ирен Кривошиева, 25 години расна и се възпитава в Щатите, където майка му го скри, за да не бъде разкрита голямата й любов с някогашния секссимвол, пише Уикенд.

Откакто преди няколко месеца се върна в България, наследникът на Ламбо притеснява със странните си изяви не само родната общественост, но и биологичния си баща.
Според мнозина Владимир Данаилов трябва да бъде освидетелстван на Четвърти километър, но според самия него всички останали сме за там, тъй като нямаме връзка с висшия разум - с Бога.
Заради изцепките на незаконния му син, Ламбо всеки ден търпял подигравки и подмятания, но чашата преляла с последното изказване на блудния му син.
Първо пред Уикенд, а после и по телевизията безработният Владимир зачекна темата, че парите и материалните блага не са движещата сила в света.
В този ред на мисли Владимир се тупна в гърдите, че е готов да се откаже от наследството на баща си, ако той и неговото семейство поискат това.

Така Ламбо взел категорично решение да не включва в завещанието си неадекватния си син, просветител на заблудените християни.

Източник: Лайфстайл бг

Напишете коментар

Напишете коментар като гост

0

Коментари (3)

  • >F. JG20@>20

    На това момче му хлопа дъската просто е очевадно

  • Skd

    Това момче е по-адекватно от баща си.

  • пловдивчанка

    ИЗВИНЕТЕ,МОМЧЕТО Е БОЛНО... ТО Е ОЧЕВАДНО...НО МИ СЕ СТРУВА,ЧЕ И НА МАЙКАТА -ИРЕН КРИВОШИЕВА-ОТДАВНА МАЙ И Е НУЖНА СПЕЦИАЛИЗИРАНА,АМА МНОГО СПЕЦИАЛИЗИРАНА МЕДИЦИНСКА ПОМОЩ !!! НЯМАТ ЛИ БЛИЗКИ,КОИТО ДА ИМ ПОМОГНАТ ? АКО СТЕФАН ДАНАИЛОВ БЕШЕ ВЪЗПИТАВАЛ ТОВА МОМЧЕ,ЩЕШЕ ДА ГО НАПРАВИ МЪЖКАР,КАКЪВТО Е САМИЯТ ТОЙ.

Този сайт използва бисквитки (cookies) за повишаване на ефективността си. Научи повече

Съгласен съм