Бивш издател на Марица възстанови членство в БСП

Автор:
Петък, 29 Юни 2012 11:08
Бивш издател на Марица възстанови членство в БСП

Бившият съдружник в ИК Марица, издател на едноименния всекидневник, Атанас Спасов възстанови замразеното си повече от 20 години членство в БСП.

Спасов, който продаде дяловете си на другите двама съдружници - Степан Ерамян и Спас Василев, се е записал в легендарната 401-ва червена партийна ядка, най-голямата в целия Пловдив.

В същата първична партийна организация в район Северен членуват областният лидер на БСП Георги Гергов и партшефът на Северен Илия Баташки.

След като се раздели със съдружниците си, Атанас Спасов излезе с позиция в мрежата, в която остро критикува Ерамян и Василев за състоянието на пловдивския официоз с 21-годишна история - позицията вижте в линка.

Напишете коментар

Напишете коментар като гост

0

Коментари (16)

Покажи предишните коментари
 • М-да засмя се графа на развален руски. Др. Спасов, нали знаеш за руската рулетка, е, патронът е в цевта, ха познай кой е дивеча.

 • Ех, бате Наско, това ми идва вповече.................

 • AA

  Опаааа, още един кандидат-депутат... Ми то не остана място за верните!!! А човека ще си купи мястото!

 • Степан ерамян

  Спасов е известен помияр, но това с партийната книжка не е вярно. Просто евтин ПР за да покаже, че още е жив и за да рекламира сайта си.

 • Мильо

  Днес е Петровден-ден на всички ,които поне 3 пъти се отрекоха от БКП и станаха демократи, а мен лишиха от глас.

 • До АА

  Надали ще е кандидат-депутат. Листата на БСП за избори 2013 година е подредена. Водач от София, най-вероятно пак Стефан Данаилов. Втори-Георги Търновалийски. За третото място ще се боричкат Захари Георгиев, Атанаска Тенева, Мурджев, Радев, Кръстев и други.

 • Просто Атанас Спасов свърши парите и сега се лепва за Гергов, понеже няма как вече за Степан да се лепне. Това е жалката истина. Разбира се, ще получи шут, но за да стане това, трябва да се приближи достатъчно и да заеме подходяща поза. Сеирът в БСП Пловдив продължава.

 • джей ло

  Ето защо не си купувам вестник Марица. Червени боклуци!!!

 • Хак и е на Джей Ло

  Хей, ако и задникът ти е като на Джей Ло, със сигурност е мноого повече от акъла ти. Хубаво , че не си купуваш вестник Марица. Че то един вестник няма как да ти стигне да си изтриеш задника. Това с червените боклуци, определено го казваш само на ум, иначе можеш да обидиш я баща си, я самата себе си

 • серьожа кючуков

  Наско,зъбките ти знам гълъбко,още от в.Шипка и предходния му,а и покрай общия ни познат Иван-същия типаж си,каквото и да значи това...

Този сайт използва бисквитки (cookies) за повишаване на ефективността си. Научи повече

Съгласен съм