Ивана: Нямам връзка с премиера Борисов

Автор:
Петък, 26 Февруари 2010 13:15

Ако отслабна 10 кила, ще съм щастлива, обаче ако не ослабна, няма да умра

plovdiv-online

ImageОбявената за певица на десетилетието от телевизия Планета знойна айтозлийка, заселила се преди години в Пловдив – Ивана, отхвърли пред опосумите Иван и Андрей злостната клюка, че е в интимни отношения с премиера Бойко Борисов.

Много кампании сме изкарали с него, особено с песента Ние сме № 1, но отношенията ни са само приятелски, каза Ивана в шоуто на Иван и Андрей.

После показа великолепно чувство за хумор от канапето като прасна сентенцията: „Казват, че любовта била онговорът, само че докато чакаме отговорът, сексът задавал доста добри въпроси!”

ImageАйтозлийката, чието истинско име е Ваня Калудова, отхвърли и писаниците в жълтата преса, че е отново под един юрган с бившия си съпруг, който е автомонтьор в града на младостта им.

Снимаха ме с него, защото в 5 часа една нощ ми се развали бусът след концерт и на кого да се обадя в такъв случай – естествено на бившия си мъж, той е много добър монтьор, каза Ивана. Тя уточни, че двамата са в прекрасни отношения.

Пяла съм и за 3.50 на вечер по времето на Държавна дирекция Музика, разкри още тарифите си примата на фолка. Тогава е била 17-годишна.

Ивана обясни и защо напоследък песните й са тъжни. Когато ти е криво, изпяваш най-тъжните си песни. Тя призна, че се чувства предадена не толкова в професионален план, колкото в личен и то от човек, който знаел всичко за нея, без да са имали интимни отношения. Ивана обаче скри името на причинителя на всемирната й тъга.

След това отново вдигна градуса като обяви: „Ако отслабна с 10 килограма, ще съм щастлива, обаче ако не отслабна, няма да умра!”

Ивана даде юбилейно 10-годишно вино, диск, фланелки и шапни с нейното име на опосумите Иван и Андрей за 10 години на голямата сцена.

Напишете коментар

Напишете коментар като гост

0

Коментари

  • Няма коментари

Този сайт използва бисквитки (cookies) за повишаване на ефективността си. Научи повече

Съгласен съм