Депутатът от ГЕРБ Лъчезар Иванов в любовен триъгълник

Автор:
Четвъртък, 07 Май 2009 00:46

Снимка plovdiv-online 

ImageЕдинственият депутат от ГЕРБ в този парламент - Лъчезар Иванов, се оказа в любовен капан с две блондинки с едно и също име - Албена. Първата е Йорданова, а втората - Златарева. Йорданова отрича да е любовница на прочулия се с оплакването от собствената си дъщеря за нанесен побой върху й депутат. Тя сочи за интимна с доктора пловдивчанката Албена Златарева, информира Всеки ден.

Диана Долапчиева, която е съпругата в развод, обяви пред сайта, че двете Албени и побоя над щерката са в дъното на раздялата със съпруга й политик. 

Албена Йорданова е номинирана за листата на ГЕРБ от 23-ти МИР в София. Тя е счетоводител на новия собственик на ЦСКА - фирма "Титан", която чисти няколко от големите градове в България. Йорданова обаче твърди, че "Титан" няма нищо общо с ГЕРБ, както и тя самата с Лъчезар Иванов.

“Албена Златарева е любовницата на Лъчезар Иванов, не аз”, заяви пред Всеки ден Йорданова. Златарева е в комисията по здравеопазване на ГЕРБ.  Йорданова заяви още, че е омъжена и че няма нищо общо с този скандал. Въпреки това информацията в ГЕРБ е, че и двете са имали нещо общо с Лъчезар Иванова и именно поради тази причина в момента се топят една друга.

Златарева е водеща на телевизионни здравни предавания, сред които „Време за здраве” и „Без болка”. Биографията на Златарева все още може да бъде видяна и на сайта на политическа партия „Новото време” като член на Организационния комитет, макар напористата пловдивчанка вече да е сменила партийната си принадлежност.

Напишете коментар

Напишете коментар като гост

0

Коментари

  • Няма коментари

Този сайт използва бисквитки (cookies) за повишаване на ефективността си. Научи повече

Съгласен съм