Още кадри от тежката сватба на вицето на Радев

Автор:
Петък, 11 Септември 2020 07:47
Още кадри от тежката сватба на вицето на Радев

Още кадри от тежката сватба на сина на вицепрезидентката Илияна Йотова цъфнаха в мрежата.

Фотографът не е ясен, но може да се окаже президентската информационна служба като се има предвид, че събитието е строго охранявано в петзвездния хотел Риу край Правец, собственост на доскорошния бос на Лукойл Валентин Златев.

На една маса са Румен Радев, държаната в пълна медийна изолация по време на протестите Десислава Радева, соцдепутатът Весела Лечева и Сотир Ушев, мъжът, с който живее след като съпругът й Манол Велев бе поръчан - по собствените й думи - от Васил Божков, пловдивският бизнесмен, градски и областен лидер на БСП Георги Гергов и съпругата му Величка.

През това време протестиращите на жълтите павета викат срещу мафията и мутри вън!

След сватбата президентската двойка - Радев и Йотова, дойдоха за тържествата за 135-годишнината на Съединението в Пловдив, а вицето Йотова дори не успя да клекне по време на едноминутното мълчание, запечатано от фоторепортерите тялото й стърчеше като лоена свещ над чинно отдаващите почит на загиналите за свободата на България  други официални лица.

Галерия със снимки

Напишете коментар

Напишете коментар като гост

0

Коментари (22)

Покажи предишните коментари
 • Филип

  Червенотиквеничета.

 • Русе

  Ехеее.. Ама господин президент какможе някой да ви хваща за дупето ?? Не ви ли е срам ?

 • Мани мани

  Мани Румен камикадзето, мани Деса простакеса, ами гледай хубаво бате Бойко кой им финансира саботажите и пак плащай 42 милиона държавни пари за дупката на Свинаря във Варна! Ама на глупак те правят!

 • читател

  отговори на: Мани мани

  В случая др. Гергов върши подривна дейност срещу шофьора на самолет Радев, който за пореден път показва че е тотално политическо бомбе.

 • Петър

  Само с юмруци и пари ПРЕВРАТ не става!Трябва и АКЪЛ!Но Мунчо си е Мунчо!

 • Дани

  Мутра до мутра и сред тях - кремълският пРезидент! Търсете мутрите там, където са!

 • читател

  https://frognews.bg/images/Ognyan_Stefanov/lecheva_ushev_1.jpgЛевчева-Ушев, Манолова-Найденов. Ушев е някакъв измислен Остап Бендер в бг политиката. Фалшиви дипломи от Украйна, представял се за генерал, а иначе полувисшист ЖПто.

 • читател

  Когато си тъп... https://scontent.fsof9-1.fna.fbcdn.net/v/t1.0-0/p552x414/119140929_10215257320700974_4480405249431732968_n.jpg?_nc_cat=101&_nc_sid=825194&_nc_ohc=Lo97yYenKgUAX_yfLs1&_nc_ht=scontent.fsof9-1.fna&tp=6&oh=fe22d17cfd20ea3c3ff6c9a24d2c4d00&oe=5F82F868

 • Любопитна

  Ама за какеа мафия става дума?Всеки да си докаже имуществото.ДА СЕ ЗАБРАНИ БИНГОТО И ВСИЧКИ КАЗИНА И ХАЗАРТ.

 • Огнян

  Взехте ли си и този месец пенсиите и добавката? Да не забравите това, че ако дойдат комунистите може да е само добър спомен!

Този сайт използва бисквитки (cookies) за повишаване на ефективността си. Научи повече

Съгласен съм