Тъпанарът Иво Христов плюе по Кабаиванска

Автор:
Вторник, 08 Септември 2020 14:04
С брада тип Катинарче другарят Иво Христов крачи из Европа С брада тип Катинарче другарят Иво Христов крачи из Европа

Световноизвестната оперна певица Дарина Такова защити примата Райна Кабаиванска от жръчмта, която Отровните сипят в социалнте мрежи през последните няколко дни - ВИЖТЕ ОЩЕ ПО ТЕМАТА.

Повод за тях стана интервюто на Кабаиванска за Българското национално радио, в което тя се възмущава че по време на т.нар. всенародно въстание на 2 септември е видяла "организирана хулиганска тълпа, която искаше смъртта на полицаите".

В хулите към световноизвестната българка се включи и световнонеизвестният депутатин Иво Христов, който бе говорител на Румен Радев, а после стана евродепутат с Елена Йончева.

Ето как Иво Христов нападна оперната легенда публично в социалните мрежи:

"Райна Кабаиванска с поддържаща роля в сапунката на Борисов. Патетично. След войната дошли да ходатайстват пред Де Гол да помилва интелектуалците-колаборационисти. „Тези хора са много талантливи”, казали просителите. „Това е утежняващо вината обстоятелство”, отвърнал генералът“.

Самата Райна Кабаиванска пише: "Видях организирана хулиганска тълпа, която искаше смъртта на полицаите. Това доста ме шокира. Полицаите са държавни чиновници, не са врагове. Не можеш да искаш да ги убиеш. Не знам коя страна има право, но това много ме трогна - тази омраза към хора, които са наши братя. Защо толкова омраза? И друго - ако си президент, не си ли надпартиен президент. Това във всички конституции е основата за един президент. А тук видях президент, който е от едната страна. Това е, което ме шокира от едно гледане на българската телевизия", сподели Райна Кабаиванска пред БНР.

Изказването й подпали Фейсбук групите с протестиращи срещу правителството и към нея заваляха обидни коментари. Това стана и повод за реакцията на Дарина Такова.

Ето какво написа тя:

"Последният човек, когото можем да си позволим да хулим и критикуваме на тази територия е Райна Кабаиванска.

Райна е златната дива от златната ера.

И това е нещо, което годините, позициите, държавата, обществото, местният елит, политическата обстановка, световните и локални кризи никога няма да успеят да ѝ отнемат. На мен можаха да ми го отнемат. На много други ще им бъде отнето и всички ще бъдем свидетели на това, казвам го без грам злорадство. Но на нея- не. Райна е недосегаема. Намерихме на кого да се сърдим и да хвърляме вина в тези дни на поквара и безобразие. Осъзнайте се."

Иво Христов е роден на 8 октомври 1970 г. в Истанбул в семейството на Христо Петков Христов и Любка Христова. Баща му е кадрови офицер във военното разузнаване РУМНО, а в момента, когато се ражда синът му Иво, той е на работа в Генералното консулство на НРБ в Истанбул като вицеконсул, отговарящ по културните въпроси.

През декември 1984 г. Христо Христов е изпратен в Посолството на НРБ в Белгия като съветник по политическите въпроси. Така синът му завършва средното си образование в „Атене Роаял“ в Брюксел. Иво Христов завършва висше юридическо образование в Софийския университет „Св. Климент Охридски“.

 

Видео

Напишете коментар

Напишете коментар като гост

0

Коментари (18)

Покажи предишните коментари
 • Катя

  Господине, тя е много над нещата, които тебе те вълнуват и преценката и е по_скоро морална, а твоята е партийна и за интереса!

 • Кръстева

  ПАДЕНИЕ на евродепутата ИВО ХРИСТОВ!

 • Павелка

  Райна Кабаиванска е зная. Целият свят е знае, а този дето го пишете КОЙ го знае та дава оценки?

 • Йорданка

  Мекерета....Иво Христов и Йончева Ка кажат защо излязоха от президентството и ги теслемиха в ЕС ???С какво предизвикаха президента ,че...ю

 • Добри

  Семенната течност, Ивчо Храчков с присъщата си дисфункционалност ,тръгнал да се утъждествява с генерал Дегол!?!?

 • Юлиян

  Какъвто е президентът , такива са му хората. Иззпълзяха от дупките разни подлоги, доностници, шпиони и предатели,неуспели политици, престъпници и олигарси. Това е кръгът на един простак с власт и алчен за пари. Ето тези хора са зад протести и омаскаряване наа държавата пред ЕС. Това е условието на Решетников, България излиза от ЕС и НАТО и връщане на диктатурата начело с Румен Живков!

 • читател

  Който не харесва Райна Кабаиванска да гледа балета Партизани /на видеотопо-горе/ - връх на соц. изкуство. Това ви чака радеви гуменки.

 • Георги

  Талибаните на Фигуранта метежник Мунчо радев посегнаха дори на българската ИКОНА-Райна Кабаиванска!!

 • Виктор

  Иво христов е най големия простак в БСП!

Този сайт използва бисквитки (cookies) за повишаване на ефективността си. Научи повече

Съгласен съм