Селски кмет, бил рефер, на съд и за заплахи срещу полицаи

Автор:
Вторник, 14 Юли 2020 04:40
Селски кмет, бил рефер, на съд и за заплахи срещу полицаи

Кметът на село Дълго поле Тодор Танаски застава пред Районен съд Пловдив днес по обвинение в хулиганство и заплахи към полицаи, че ще ги уволни.

Инцидентът се разиграва на 27 август 2019, когато полицаи от РУ Хисар откликват на сигнал за силна музика в 1 през нощта в селото.

Петдесетина пияни празнували на открито раждане на дете. Професионалният диджей спрял музиката по разпореждане на униформените, които се представили и обяснили, че след 23 часа трябва да се пази тишина.

Щастливият и пиян татко поел вината и когато полицаите го завели при патрулката, за да снемат данните му, група пияни ги обкръжават и притискат до автомобила.

Най-много псувал и заплашвал именно селският кмет Танаски, който дори грабнал личната карта на домакина на тържеството и пиян хукнал с нея.

Полицаите викнали подкрепление и трима техни колеги дошли на място. 

Предвид това, че кметът се е укрил, е разпоредена незабавна проверка от прокуратурата.

Танански вече има една присъда пробация за причиняване на телесна повреда по хулигански причини на съдия по време на футболен мач.

Той замерил с пластмасова бутилка, пълна с вода, рефера на мача между отборите на Дълго поле и Цалапица от А Областна група.

Потърпевшият съдия е Владимир Вълков, който е от ранглистата на Първа лига, а инцидентът става на 7 октомври 2018.

Напишете коментар

Напишете коментар като гост

0

Коментари

  • Няма коментари

Този сайт използва бисквитки (cookies) за повишаване на ефективността си. Научи повече

Съгласен съм