Плевнелиев: Радев ще остане с голямото си плюене

Автор:
Неделя, 12 Юли 2020 09:32
Плевнелиев: Радев ще остане с голямото си плюене

"Мандатът на Радев ще остане в историята като изцяло провален". Това заяви в ефира на "Събуди се" Росен Плевнелиев, президент на България (2012 – 2017).

“Това, което се случва, сме го виждали и преди - граждани протестират, доколкото това се случва по един демократичен начин. В протестите участват и политици. Провокатори също сме виждали. Големият проблем е в действията на президента Радев. Той каза “всяко упорство увеличава риска от хаос”. Президентът е човекът, който търси хаоса в държавата. Имам своето обяснение за неговите действия, които са опасни. Държавният глава трябва да търси помирение в обществото. Радев търси комфортация", коментира Плевнелиев.

“Очаквам, че той ще продължи с действията си. Това му изнася. Никакви приоритети, никаква ангажираност към различни каузи, никаква външна и вътрешна политическа дейност. Управлението му беше само общи приказки, плюене по институциите, парламента и по България. Радев е умен и вижда, че мандатът му е към края си и няма какво да отчете”, поясни Росен Плевнелиев.

Напишете коментар

Напишете коментар като гост

0

Коментари (3)

  • читател

    пРезидентът на ген. Решентиков, Радев се оказа уникално тъпо парче. По-тъпо и от протестиращите и защитаващи го дебили.

  • г-жа Бандерова

    Може би ще остане с голямото си ПЛЕВене?Хвала!

  • читател

    Дебили от Пловдив и околните села https://i.ibb.co/djxc22Z/image.jpgняма ли да се съберете на протест в подкрепа на шофьора на самолет Радев.

Този сайт използва бисквитки (cookies) за повишаване на ефективността си. Научи повече

Съгласен съм