Пловдивски полицаи отличени за Празника на МВР

Автор:
Неделя, 05 Юли 2020 08:35
Старши комисар Йордан Рогачев с Почетен знак II степен Старши комисар Йордан Рогачев с Почетен знак II степен

Директорът на ОДМВР Пловдив ст. комисар Йордан Рогачев е удостоен с Почетен знак II степен от министър Младен Маринов за висок професионализъм и по случая празника на МВР - 5 юли.

Във връзка с професионалния празник на МВР – 5 юли с награди от министерството са: началникът на отдел „Охранителна полиция“ - комисар Виктор Празов - отличен с „Почетен знак“ на МВР - І степен,
началникът на отдел Криминална полиция - комисар Георги Ташев - удостоен с Почетен знак“ на МВР - ІІ степен.

С „Почетен знак“ на МВР - ІІІ степен е награден инспектор Славчо Алексиев – главен разследващ полицай в отдел „Разследване“.

Инспекторите от отдел „Икономическа полиция“ - Георги Моравенов, Димитър Ангелов, Данаил Илиев и Мирослав Колев са наградени с „Индивидуална парична награда“.

За постигнати високи професионални резултати в своята дейност от заместник-министър Стефан Балабанов с “Писмена похвала“ е отличен главен инспектор Пламен Арабски – началник на РУ – Хисаря.

В чест на професионалния празник на служителите на МВР от главния секретар с „Писмена похвала“ са наградени 28 от служителите на Областна дирекция.

За постигнати трайни резултати, проявена инициативност и професионализъм при изпълнение на служебните си задължения от директор и зам.-директор на ОДМВР Пловдив с „Писмена похвала“ са общо 220 служители.

Напишете коментар

Напишете коментар като гост

0

Коментари

  • Няма коментари

Този сайт използва бисквитки (cookies) за повишаване на ефективността си. Научи повече

Съгласен съм