Галена става Търновската ц(ар)ица

Автор:
Понеделник, 22 Декември 2008 14:22
Кметът Румен Рашев заплашен с 3 г. затвор за безстопанственост 
Image
Снимка plovdiv-online 
Фолк звездата Галена, която проби с коронния си номер да показва цица на сцена, минава под венчило. Това признава самата тя в интервю за списание ОК.  Пайнерката избрала топлите месеци за сватбата, която обаче щяла да е в България, а не из Тропиците. Галена вече избрала златист корсет с кристали Сваровски, но дали няма да я стегне шапката и да го хвърли насред тържеството, засега фолк дивата само се усмихва.

Певицата отмъкна навремето великотърновеца Галин от Деси Слава и сега го е емнала да строи нова къща за младата двойка в старопрестолния град. Ах, каква Търновска царица се задава!

В същото време тъмни облаци надвиснаха над главата на кмета Румен Рашев, след като в понеделник прокуратурата го обвини в безстопанственост. Обвинението е за това, че в продължение на няколко години общината, чийто юридически представител е кметът втори мандат, не си е плащала полагащите се наеми на собственици на реституирана част от сградата, където се намира мазе, използвано като нафтено стопанство на институцията. Общият размер на натрупания през годините дълг е 372 150 лв. Предвиденото в закона наказание по повдигнатото обвинение е лишаване от свобода до три години и глоба до 5000 лв., уточнява Дарик.

Напишете коментар

Напишете коментар като гост

0

Коментари

  • Няма коментари

Този сайт използва бисквитки (cookies) за повишаване на ефективността си. Научи повече

Съгласен съм