Условна за мъж, изнудвал малолетна с голи снимки

Автор:
Вторник, 16 Юни 2020 08:34
Условна за мъж, изнудвал малолетна с голи снимки

2 години условно с 4 години изпитателен срок и глоба от 5000 лева определи Районен съд Пловдив за изнудил малолетна да се снима гола и разпространил снимките във Фейсбук.

Присъдата може да се обжалва пред Окръжен съд в 15-дневен срок.

Подсъдимият Ч. Ц. призна изцяло вината си за това, че от 03.01.2019 г. до 27.01.2019 г. е склонил чрез потребителски профил „Qnita Marinova“ в програмата „Messenger“ на Фейсбук лице, ненавършило 14-годишна възраст, да участва в похотливо показване на полови органи, като деянията са извършени чрез заплашване.

В периода от 20.01.2019 г. до 07.02.2019 г. при условията на продължавано престъпление той е разпространил чрез потребителски профил в интернет „Qnita Marinova“ в социалната мрежа Фейсбук порнографски материал – снимки и клипове, за създаването на които е използвано лице ненавършило 18- годишна възраст.

Мъжът създал профил във Фейсбук - Qnita Marinova, като използвал снимка на младо момиче.

Посредством този профил той осъществил контакти с множество лица, най-вече млади момичета, една от които е пострадалата В.Т.

Първоначално чатът между двамата бил опознавателен, като обвиняемият се представил за момиче на 16 г., но впоследствие разговорът преминал и към сексуална тематика.

Ч. Ц. успял да убеди В.Т. да си направи гола снимка на горната част на тялото и да му я изпрати, което тя и направила.

Впоследствие той станал по-настъпателен, искайки от свидетелката да направи още снимки и видеоклипове с порнографско съдържание и с нейно участие, като я заплашил, че ако не изпълни това негово желание, ще се свърже с родителите й и нейни приятели и ще им изпрати неприлични колажи с нейното лице.

Силно притеснено от това обстоятелство, момичето направило поредица от снимки и клипове с порнографско съдържание.

Напишете коментар

Напишете коментар като гост

0

Коментари (1)

  • читател

    Това много прилича на идиотът снимал ББ. Но ББ е мин. председател за разлика от злощастното момиче, освен това спи, освен това сничките говорят много за психиката на ненормалника! Да монтира шкафче, в което има евро и кюлчета злато е лудост, която вероятно се практикува само в цигански фамилии, или самият снимащ идиот си държе там златото и пачките. Търсети снимащият по следните параметри: тъп, озлобен и нагъл. В ГЕРБ май такива няма освен един.

Този сайт използва бисквитки (cookies) за повишаване на ефективността си. Научи повече

Съгласен съм