Фаворит на Каназирева за МБАЛ Св. Мина - с досъдебно производство!

Автор:
Сряда, 18 Март 2020 19:45
Д-р Цветан Деведжиев Д-р Цветан Деведжиев

Пловдивската районна прокуратура образува досъдебно производство срещу двама лекари - известни като протестъри, от МБАЛ Свети Мина. Мотивът е - създаване на паника чрез подаване на невярна информация. На прицела на държавното обвинение са лекарите Румен Стоилов и Цветан Деведжиев.

Любопитното е, че д-р Деведжиев е фаворит на днешния областен управител на Пловдив Дани Каназирева за зам.-управител на МБАЛ Свети Мина по време на сесия на ОбС на 14 септември 2017 г.

Ето какво казва тогава на микрофон общинската съветничка Каназирева:

"В Свети Мина имаше партийни назначения и редица договори с мъртви души, които източваха болницата. Така страдаха и лекари и пациенти. Не е честно от 2 години насам те да не знаят съдбата на здравното заведение.

Предлагам за заместник-управител на Свети Мина да бъде назначен д-р Цветан Деведжиев /водач на протестите - бел. ред./. Това ще внесе спокойствие и увереност на целия персонал, заключи Каназирева.

Оттам нататък стъпките са изготвяне на сериозна инвестиционна програма, вдигане на лимитите и създаване на ДКЦ, обяви председателят на Съюз за Пловдив."

Досъдебното производство 133/2020 г. срещу Цветан Деведжиев и Румен Стоилов е образувано с постановление на Районна прокуратура - Пловдив от 18 март 2020г. за това, че на 17 март 2020 г. в Пловдив, чрез средствата за масово осведомяване, са били предадени заблуждаващи знаци за тревога.

Те оповестили, че МБАЛ Свети Мина няма подготовка да поемат болни от коронавирус, че липсват защитни средства и оборудване, както и че част от персонала е напуснал поради тази причина-престъпление по чл. 326, Ал. 1 от НК.

Досъдебното производство е постъпило в Отдел Икономическа полиция, след което веднага двете лица са били призовани за разпит и разпитани.

Румен Стоилов и Цветан Деведжиев са били предупредени с протокол по ЗМВР на основание чл. 65.

По случая е изискана е информация от болницата и предстоят разпити на още свидетели.

Ето и алармата, която д-р Румен Стоилов - другият с досъдебно производство лекал от МБАЛ Свети Мина, надува в социалните мрежи за 84-годишна пациентка, починала впоследствие, за което прокуратурата разследва престъпна небрежност:

ОТВОРЕНО ПИСМО: до
Обл. Управител Пловдив,Община Пловдив,Щаб за борба с вируса,Министър на здравето, Министерски съвет, Президентство
От : МБАЛ "Св.Мина"-Пловдив
ДР ЦВЕТАН ДЕВЕДЖИЕВ -ЗАВ.КАРДИОЛОГИЧНО ОТДЕЛЕНИЕ, ДР СТОИЛОВ, НОЩЕН ДЕЖУРЕН 13/.14.3 -40 години трудов стаж.
ОСТАНАЛ ПЕРСОНАЛ НА ОТДЕЛЕНИЕТО
УВАЖАЕМИ ДАМИ И ГОСПОДА, УПРАВЛЯВАЩИ.:
84 ГОД.болна, приета през нощта 12-13 март със съмнение за КОВИД 19 - ПРИ НАС - с отказ да бъде ПРИЕТА в инф. к/ка, с отказ да бъде превозена от СПЕШНА ПОМОЩ, ПРИ ОТКАЗ ЗА СЪДЕЙСТВИЕ ОТ ГРАДСКИЯТ ЕПИДЕМИОЛОГ, ОСТАНА ПРИ НАС -
ПРИ ПЪЛНАТА НИ НЕПОДГОТВЕНОСТ – ПРИ СЪЗДАЛАТА СЕ СЛОЖНА ЕПИДЕМИОЛОГИЧНА ОБСТАНОВКА , НИЕ, С БОГАТИЯ КЛИНИЧЕН И ДИАГНОСТИЧЕН ОПИТ В ЕЖЕДНЕВНАТА НИ КЛИНИЧНА РАБОТА ПРИ : 1.ЛИПСА НА МАСКИ, ПРЕСТИЛКИ И КАЛЦУНИ. - 2.ЛИПСА НА РЕСПИРАТОРИ, - 3.ЛИПСА НА ИНСТРУКЦИИ ЗА РАБОТА В НОВАТА ОБСТАНОВКА , 4.ЛИПСА НА ТАМПОНИ И РАЗТВОР ЗА ВЗЕМАНЕ ПРОБА ЗА ЗА ИЗСЛЕДВАНЕ НА КОРОНА ВИРУСА – 5 ЛИПСА НА ПЛАТЕНИТЕ БОДИГАРДОВЕ – ОХРАНА НА БОЛНИЦАТА ПРЕЗ ЦЯЛАТА НОЩ…Днес чакаме човек от РЗЦ за да веме проба от болната ,която те ще пратят за изследване В Стара Загора, МОЖЕ БИ – В ПОНЕДЕЛНИК …!!! И СЛЕД ОЩЕ 3 ДНИ - ОКОЛО ЧЕТВЪРТЪК –СЛЕД СЕДМИЦА!- ОТ ПРИЕМАНЕТО, ЩЕ ЗНАЕМ Е ЛИ БОЛНАТА ПОЛОЖИТЕЛНА ЗА КОРОНА ВИРУС ПРИ ВЪЗМОЖНОСТ ДА Е ЗАРАЗИЛА ВСИЧКИ ! В ОТДЕЛЕНИЕТО НИ !
ТА, ГОСПОЖО КАНАЗИРЕВА, ДАНО НЕ ВИ СЕ НАЛОЖИ ДА БЪДЕТЕ ПРИЕТА ПРИ НАС СЪС СЪМНЕНИЕ ЗА КОРОНА ВИРУС, ПРИ СЕГАШНАТА НИ СИТУАЦИЯ, И – ЗАЩО НЕ МИНЕТЕ ДА ВИДИТЕ КАКВА Е БОЛНИЦАТА, КОЯТО С ЛЕКА РЪКА ОПРЕДЕЛЯТЕ ЗА БАЗА, СЛЕД ЗАПЪЛВАНЕ – НА ИНФЕКЦИОЗНА К/КА НА МА КАТО БАЗА ЗА БОЛН И ОТ КОРОНА ВИРУСА ?УВАЖАЕМИ ЩАБ ЗА БОРБА С ВИРУСА – НЕ МИСЛЕТЕ, ЧЕ ВСИЧКО Е В РЕД В СИСТЕМАТА, И ЧЕ ИЗВЪНРЕДНОТО ВИ ПОЛОЖЕНИЕ Е РАЗДВИЖИЛО СТАТУКВОТО…
ПИШЕ ВИ ЛЕКАР С БАНАЛНА. НЕЗАЩИТАВАЩА МАСКА, КОЯТО НЕ Е ФУНКЦИОНАЛНА И СЕ СМЕНЯ НА 2-3 ЧАСА, АКО ИМА РЕЗЕРВНА/ А ОЩЕ НЯМА !/, ПРИСТИГНАЛА…
ЛЕКАР, СЪС ЗАПЛАТА 900 ! ЛВ, КОЛКО СЕГА ЩЕ ДАВАТЕ НА МЕД СЕСТРИ,И ТО УВЕЛИЧЕНА СЕГА, ПРЕДИ МЕСЕЦ С 50 ! ЛЕВА;
ПИШЕ ВИ ЗАВЕЖДАЩ КАРДИОЛОГИЧНО ОТДЕЛЕНИЕ С 45 ГОДИШЕН СТАЖ И ОПИТ, ПРЕБОЛЕДУВАЛ ВСИЧКИ СЪТРЕСЕНИЯ НА ЗДРАВНАТА НИ СИСТЕМА, ЗАПАЗИЛ ВСЕ ОЩЕ НАДЕЖДАТА, ЧЕ МОЖЕМ ДА БЪДЕМ УСПЕШНИ.
ПОЗДРАВЯВАМЕ ВИ, СКЪПИ УПРАВЛЯВАЩИ, НИЕ НОВИТЕ ОПЪЛЧЕНЦИ НА ШИПКА - С БЕЛИ ПРЕСТИЛКИ ! КАКТО ОНЕЗИ СЛАВНИ БЪЛГАРИ С КАМЪНИ И ДЪРВЕ СЕ БИЕХА С ЖЕСТОКИЯ ВРАГ, НИЕ – С ГОЛИ РЪЦЕ СТОИМ, НО – СЕ БОРИМ УВИ, С КАМЪНИ И ДЪРВЕ – В 21 ВЕК – С НОВАТА РЕАЛНОСТ И НОВ ВИРУС…
ДАНО ОСЪЗНАЕТЕ КОЛКО ДАЛЕЧ Е РЕАЛНОСТТА ОТ ВАШИТЕ МЕЧТИ, РАЗБИРАНИЯ И НАДЕЖДИ…НЕ ВИ КАЗВАМ НАДЕЖДА ВСЯКА ТУКА ОСТАВИЛИ - НАДЕЖДАТА И ЗАЕДНО С ВАС СМЕ УВЕРЕНИ, ЧЕ ЩЕ ПОБЕДИМ.
ПЛОВДИВ 14.МАРТ 2020

Напишете коментар

Напишете коментар като гост

0

Коментари (31)

Покажи предишните коментари
 • Д-р Стоилов

  отговори на: Читател на читателя

  Аз го познавам...https://i.ibb.co/8NrSMj6/image.jpg Имаме обща паника относно Короната, но аз съм с розов часовник!

 • Изборите

  Ало,стига вече. На последните избори за общински съветници партията на Деведжиев и компания има 192 гласа(сто деветдсет и два гласа). Този лъжко и манипулатор го изкарахте голмата работа-колкото две малки. Самомнителен некадърник.

 • читател

  отговори на: Изборите

  Деведжиев и партия?!? Че и на избори ли е бил този паникьор? Моля за подробности!

 • Отговор за изборите

  Централна избирателна комисия. Местни избори 27.102019
  Резултати. Пловдив. Общински съвет
  10.ПП СВОБОДА
  разпределение на предпочитанията 191 0.20%
  Без отбелязано предпочитание 113 59.16%
  101. Любен Рангелов Апостолов 26 13.61%
  102. Цветан Илиев Деведжиев 26 13.61%
  103. Христо Драгоев Христов 7 3.66%
  104. Йончо Запрянов Божанов 16 8.38%
  105. Станимир Петев Симеонов 2 1.05%
  106. Боряна Илиянова Иванова 0 0.00%
  107. Даниела Ангелова Костова 1 0.52%

 • читател

  отговори на: Отговор за изборите

  ПП Свобода са политически лузъри, събрали бивши партизани като Кадиев и Ангелов и нашият" борец за демокрация и виден антикомунист" д-р Деведжиев, а реално лекар-паникьор, се е явявал в тази странна компания. Жалко, нелепо, розово часовникарско. Но е получил достоен резултат - броят на зрителите на нелепата ПОТВ, където пък същите гласували за него дебили, са го избрали за "Филибелия на годината"... Малоумници!

 • читател

  отговори на: Отговор за изборите

  В клоунската група ;););)на ПП Свобода, получила мизерните 191 гласа на последните местни избори 2019, виждаме и друг уникален политик-кафеджия-комик, изживяващ се и като журналист - тотално неадекватният коментатор от ПОТВ Л. Апостолов... Тази група откачалки - Л. Апостолов и двамата лекари-паникьори редовно си беседват в ПОТВ, понякога клоунадите води и сам Е. Тодоров, бивш агент на ДС... Клоуните, гледани от очевидно 191 малоумника, беседват, обсъждат, протестират... Раздават присъди чрез Народен съд. Въобще трябват психиатри!:):):)

 • хаха

  отговори на: читател

  Нищо ново под слънцето. Смешници.

 • читател

  Е. Тодоров и политическият лузър Л. Апостолов https://i.ibb.co/vzPT1pC/image.jpgдрънкат идиотщини по ПОТВ в защита на нелепите докториот МБАЛ Св. Мина: Извънземен разум и пловдивската версия на Н. Колев Босия, със зъби и калцуни на бос крак - д-р Деведжиев!

 • И в София....

  И в София от Централния оперативен щаб му се смеят на Деведжиев- как поставял диагноза на коронаровирусна пневмония по рентгенова снимка! Ама от ПОТВ си знаят своето!!!

 • Запознат

  На фелтфебела и извънземния моментално трябва да им се отнемат медицинските права, да бъдат съдени за измяна в извънредно положение и пратени в дранголника, а заедно с тях и тези, които са им дали "дипломите"! Знам, че 70% от лекувачите в тази държава са некадърници, ама тези двамата са европейски уникати! Не мога да се начудя що за пациенти са тези, които им доверяват живота си?!

Този сайт използва бисквитки (cookies) за повишаване на ефективността си. Научи повече

Съгласен съм