Тони Симидчиева: Мислех, че съм преживяла всичко - не!

Автор:
Вторник, 17 Март 2020 11:29
Тони Симидчиева: Мислех, че съм преживяла всичко - не!

Скъпи приятели,

в живота си преживях какво ли не, Чернобил, когато не знаех как да се погрижа за малките си деца и не спях по цяла нощ, смяна на строя, време в което се извършваха драстични промени в държавата и обществото, хиперинфлация в която се чувствах като в центрофуга с 300 процента лихви върху кредита който имах, смяна на парите, световна икономическа криза в която спрях всякакви инвестиционни намерения за 10 години и си мислех, че вече съм си взела огромната доза стрес и няма какво повече да преживея и да ме изненада в остатъка от живота ми.

Имаше индикации, че нещо ще се случи, поради несправедливото разпределение на благата в световен мащаб, антиприродния начин на живот, изключителната комерсиализация, съсипване на природата с жестока експлоатация, създаване на различни биологични оръжия и лудата надпревара между световните сили.

Изненадата и новият стрес-тест, дойде от най-неочакваното за мен място, световна пандемия от вирус, който затвори и удари целия свят. Нечувано, невиждано, необяснимо, непознато и неразбираемо от всички нас, като от филм на ужасите, но в никакъв случай, пак според всички потърпевши, неслучайно възникнал.

Спазихме указанията на кризисния щаб и затворихме хотел-ресторант Одеон, заедно с всички други заведения в Пловдив.

По-тъжна и страшна картина не бях виждала във всички отминали времена.

Без пълните заведения, в които хората прекарват едни от най-хубавите, приятни и романтични мигове в живота си, градът изглежда като след война.

Вярвам, че мерките на правителството ще помогнат, жертвите да бъдат по-малко, че няма да има масови фалити, независимо от огромните финансови загуби, хората останали без работа ще оцелеят някак и Пловдив, най-красивият и романтичен град в България, ще се върне към предишния си, изпълнен с много преживявания живот.

Кураж за всички и Господ да е с нас!

Статус във Фейсбук на Тони Симидчиева, бизнесмен, член на УС на Пловдив 2019

Напишете коментар

Напишете коментар като гост

0

Коментари (1)

Този сайт използва бисквитки (cookies) за повишаване на ефективността си. Научи повече

Съгласен съм