Щабът на Каназирева: Без епилиране!

Автор:
Понеделник, 16 Март 2020 12:39
Щабът на Каназирева: Без епилиране!

На свое заседание Областният кризисен щаб, председателстван от Д. Каназирева, взе решение козметичните студия да преустановят работа до 29 март, тъй като повечето процедури крият риска за пренасянето на вируса.

Щабът заседава на живо, но излъчи решенията си онлайн.

Освен това се реши да бъде създаден Медицински щаб, който ще отговаря за организацията на легловата база, графика на заетост на леглата, апаратура и всичко свързано с приемането на пациенти. Щабът ще е към областния управител и областния кризисен щаб и ще заседава ежедневно, а решенията , които ще взима ще се спускат за изпълнение към съответните здравни и общински институции.

Той е в състав д-р Сийка Димчева от РЗИ, председател, и членове – директорите на Военна болница, УМБАЛ “Свети Георги“, УМБАЛ “Пловдив“, Бърза помощ, д-р Георги Кръстев –секретар на Районната лекарска колегия и проф. Илиан Дойков, който ще представлява частните болници.

Областният кризисен щаб реши също във всяка общинска, държавна, частна болница, ДКЦ-та и МЦ-ве, при възможност да се отдели помещение за изолация на съмнителните случаи за коронавирус от чакащите пациенти.

С пълно мнозинство, на днешното заседание, се взе отново решение общините да съгласуват предварително всички свои решения във връзка с извънредното положение, тъй като вече има случаи на решения, който противоречат на решенията на Министерски съвет и ЗМ.

Напишете коментар

Напишете коментар като гост

0

Коментари (6)

 • читател

  Ха-ха-ха!!! https://i.ibb.co/mGRVPpg/22.jpgБасейнът в луксозната кооперация на на родителите - пенсионерите милионери от Гладно поле оз. пол. Кленджарови, на областната Оправителка Здравка-Дани с дезинфектанти ли е пълен? https://i.ibb.co/VwSvj25/22.jpgИ всъщност законен ли е? Кооперацията е строена по времето на Ральо Ралев!?!

 • каназирев

  Да питам кога жема ми ще забрани кафе-автоматите ми, да знам какво да правя, че съм в паника!!!

 • Лекар

  Тази просто е излишна. Това женче е грешка. Оставете проф Дойков да води, организира и говори с гражданите. Само така пловдивчани ще бъдат спасени. Истината е тази

 • читател

  отговори на: Лекар

  Дани-Здаврка да плува в басейна си и да пие от кафето на мъжа си!https://i.ibb.co/6bQ97zc/22-1.jpg С милионерите пенсионери от Гладно поле - мама и татко Кленджарови - собствениците на луксозната кооперация.

 • читател

  "Ако правителството затвори козметичните салони, ще видим неща, по-страшни от Коронавируса". :):):):):) Виц из нета...

 • читател

  Интересно, къде ще си прави извънземната прическа д-р Извънземен Разум от МБАЛ Св. Мина https://i.ibb.co/8NrSMj6/image.jpg - вече известна като болницата на пловдивските паникьори с мазни коси, полукоси и розови часовници. https://i.ibb.co/VwSvj25/22.jpg Може би в луксозната коопирация на Здравка-Дани?!?
  За втория дебил-паникьор с мазната коса - няма проблем - той и без Короната фризьорски салони не знае, че има....

Този сайт използва бисквитки (cookies) за повишаване на ефективността си. Научи повече

Съгласен съм