Кюмюрджиев - хем гл. секретар, хем шеф на двете дирекции в ОА

Автор:
Четвъртък, 27 Февруари 2020 15:12
Кюмюрджиев - хем гл. секретар, хем шеф на двете дирекции в ОА

100 дни след като Дани Каназирева бе назначена за областен управител на Пловдив, все още ключовите ресори в ОА са без титуляри.

Управлението на областта заприличва на 100 години самота!

Мултифункционален мениджър и директор е генерал Йордан Кюмюрджиев, бивш шеф на Областна дирекция на МВР – Пловдив и основател на партия „Съюз за Пловдив“.

Това сочи справка в сайта на Областна администрация.

Кюмюрджиев е хем изпълняващ длъжността Главен секретар, хем изпълняващ длъжността Директор на Дирекция „Административно-правно обслужване, финанси и управление на собствеността“, хем титулярен Директор на Дирекция „Административен контрол, регионално развитие и държавна собственост“.

С две думи – 110 дни след назначаването на Дани Каназирева като Областен управител на Пловдив, ОА се управлява от нея и Йордан Кюмюрджиев.

Подобен случай няма в нито една друга Областна администрация в България.

Интересни са имената в отговорните щатни длъжности. Те са разпределени за съветници на ПП „Съюз за Пловдив“.

Така например Гергана Стоянова е главен експерт в Дирекция „Административно-правно обслужване, финанси и управление на собствеността“. Меко казано, странно е, как в работно време г-жа Стоянова изпраща мейли до медиите за партийните активности на "Съюз за Пловдив"!

Николай Киров, бивш зам.-кмет от квотата на Съюз за Пловдив по време на втория мандат на кмета Иван Тотев, е също главен експерт в същата дирекция.

Маргарита Бойчева, която пък си позволи по - също меко казано, странен начин, да заплашва Plovdiv-online със съдебни дела, е технически сътрудник на самия Областен управител.

Началник Отдел „Координация и европейска интеграция“ – КЕИ е Веселин Козарев, в предишния мандат – зам.-кмет на район Централен от квотата на Съюз за Пловдив.

Проведени конкурси няма за въпросните длъжности.

Липсата на титулярен Главен секретар, както и на директор на Дирекция „Административно-правно обслужване, финанси и управление на собствеността“ е учудваща 100 дни, след като Областна администрация си има назначен управител.

100 дни самота ли четем? Или 100 дни липса на кадри?

За улеснение (или затрудние?) на жителите на Пловдив и областта - ето линк към официалния сайт на Областна управа, който ще ви отведе до две отговорни лица - Областния управител и директор, и.д. директор и и.д. главен секретар на ОА.

https://pd.government.bg/?page_id=845&fbclid=IwAR2gwrozEvTDfUyB5bd6El0CALtq_YGZAaUepC23lXlekV6IhIplnNdgboA

Напишете коментар

Напишете коментар като гост

0

Коментари (16)

Покажи предишните коментари
 • Гешев

  отговори на: Цацаров

  Цацаров, не разбрах, как фирмата Терикс, на Т. Каназирев, продадена на офшорка за 5000лв през 2011г., после след 2 години политическа дейност на полипичката Дани, е обратно изкупена за 5000лв през 2013г, се продава на тъста на полипичката Здравка-Дани за 451 000лв., само 2 месаца по-късно през декември 2013г?!?!?!?!? Как е заработила 445 000лв за 2 месеца? Ще се обадя на ББ, нещо не ми е ясно.

 • Цацаров

  отговори на: ДК

  И в това време започва бурната фирмена дейност на Каназирева и родителите пенсионери от Гладно поле... Гешев и ти гледай! И не като балъците от Марица.тр -https://i.ibb.co/wNvBXfT/image.jpg "Кортикът на татко"... Тези идиотщини са за дебилите Славка и идиоти срещу ГЕРБ, четящи Марица.тр в Лафките...

 • Майор Векилов

  отговори на: Цацаров

  Старецът не заработва ли като вещо лице в съда??? Циркът ще е голям, майор Векилов.

 • Лина Милева

  Уважаеми г-н Баев,
  Крайно време е журналист като Вас да покаже пред обществото истинското лице на Дани Каназирева. Не е ясно как тя бе назначена на длъжност Областен управител след като няма никакви качества, но тя напълни ОА с съпартийци. Ако Вие и зададете няколко въпроса, много бързо ще разберете потенциала на тази жена. Тя е глуповата, повърхностна, страхлива и без никакви управленски качества. Докажете на Пловдив че наистина милеете за този град. Разобличете Каназирева. Ние гражданите на Пловдив сме с Вас.

 • инфо

  отговори на: Лина Милева

  ПИМК я уредиха с тази позиция. И сега тя връща жеста, като ги оставя монополисти в бизнеса с инертни материали.

 • г-жа Бандерова

  Зайко Байко,не е учтиво да се наднича в чуждата леха!Но,Хвала!

 • Слай

  Трябва със закон да бъде забранено на пенсионери да заемат позиции в държавната и общинска администрация. Въобще да работят в сруктури на бюджетна издръжка. Като толкова им се работи - в частния сектор. От бивши милиционери и военни, младите и образовани хора не могат работа да си намерят.

 • Пловдивчанин

  То няма смисъл от тях. Здравка само заеква и нищо не знае. Бате Бойко сам си решава проблемите. Да ги маха и тях

 • читател

  Явно WS Teleshop се е преместил в Областната управа. Отиваш за едно, получаваш три. https://i.ibb.co/MGGxQYF/image.jpgОт пенсиониран полицай. На снимката двама бивши полицай и актриса прославят Здравка-Дани. Сега и двамата полицаи работят в областната управа, заедно дъщерята, на https://i.ibb.co/mGRVPpg/22.jpgбогатите пенсионери-милионери от Гладно поле Кленджарови. Ще бъде различно - нагъл девиз, на фона на тази добнопробна партизанщина.

 • читател

  отговори на: читател

  Появи се информация, че областната Оправителка Здравка-Дани е пуснала молба до НАП за опрощаване по давност на данъци за недвижими имоти. Онлайн знае ли нещо по въпроса?

Този сайт използва бисквитки (cookies) за повишаване на ефективността си. Научи повече

Съгласен съм