Вижте как ни плаши Бойчева от ОА

Автор:
Вторник, 25 Февруари 2020 18:19
Вижте как ни плаши Бойчева от ОА Снимки: Facebook

Маргарита Бойчева, служителка на Областна администрация - Пловдив, членка на "Съюз за Пловдив", пише следното под информация на сайта на пловдивчани Plovdiv-online във Фейсбук днес:

"Вие изпушихте тотално...май пак ви се ходи на дело ?!"

Ние отговорихме на Бойчева (немедленно) така:

Plovdiv-Online: Бойчева, за въпроси на дело не се ходи, за други неща се ходи, и ще ходи, бъди сигурна.

Бойчева очевидно се е засегнала от въпроса ни, който зададохме, но нямаме отговор към момента.

А той е:

СПОНСОРИРАЛ ЛИ Е ВЕТКО АРАБАДЖИЕВ "СЪЮЗ ЗА ПЛОВДИВ"?

Кое е неудобното във въпроса?

Отговор от Бойчева или друг от "Съюз за Пловдив" към момента няма.

Но пък има готини снимки в профилче и анфас...

Галерия със снимки

Напишете коментар

Напишете коментар като гост

0

Коментари (32)

Покажи предишните коментари
 • Лина Милева

  Уважаема редакция,
  Поздравявам Ви за гражданската Ви позиция. Бойчева е творение на недоразумението Дани Каназирева д-р по Конституционно право с купени сертификати. Трябва да се направят законови промени-преди назначение да се провежда изпит за съответния пост. Каназирева няма никакви данни за Областен управител. Тя се занимава с корупционни практики и подправяне на екзитпола на местните избори. Бих искала да я попитате дали си иска пари в прав текст от бенефициентите на РИЦ при присъединяването на ОА като партньор по Европейски проекти. Желая Ви успех.

 • Фен Ботев

  Ми тая що не я проверяват. Било бедно, а после офшорки и една камара апартаменти. Да кажат на Бойко. Тази не е стока.

 • читател

  отговори на: Фен Ботев

  Още малко фирмени дялове този път за 223 000лв. - още 3 апартамента в https://i.ibb.co/mGRVPpg/22.jpgлуксозната кооперация с басейна на родителите на областната Здравка-Дани.https://i.ibb.co/j3PMJr1/image.jpg

 • Гешев

  отговори на: читател

  Законен ли е басейнът в задния двор на луксозната кооперация, собственост на фирми на родителите на областната управителка?

 • читател

  отговори на: Фен Ботев

  Фен Ботев, спокойно проверяват я! https://i.ibb.co/48C2qtX/image.jpgИ не само нея, но и офшорните фирми на родата й...

 • Родопи

  Здравка се увърта около Мая Манолова - явно това е следващото пристанище и нови апартаменти

 • читател

  отговори на: Родопи

  Здравка-Дани не си играе с апартаменти... https://i.ibb.co/VwSvj25/22.jpgДиректно цели кооперации с басейни си строи.

 • читател

  Финансово-политическите премеждия на Здравка-Дани и семейство Кленджарови, Каназиреви...
  1. През 2010г. Дани-Здравка е изхвърлена от ГЕРБ с личната намеса на ББ, като я обвинява в слугуване на местен олигарх.
  2. През 2011г. пловдивската Мадам Лъжа основава партията си, към тази година балансът на основната фирма на мъжа Т. Каназирев ТЕРИКС ЕООД с капитал 5 000лв. е: загуба над 100 000лв., задължения към банки над 300 000лв и общи задължения над 1 300 000лв и никакви недвижими имоти в капитала. ПРЕЗ 2011Г ИМА МЕСТНИ ИЗБОРИ!!!
  2.1. НА 7,10,2011Г. Т. КАНАЗИРЕВ ПРОДАВА ФИРМАТА СИ ЗА 5000ЛВ. НА ПРОПЪР ИНВЕСТ ЛИМИТИД 093198 - ДРУЖЕСТВО РЕГИСТРИРАНО В ОФШОРНАТА ЗОНА СЕЙШЕЛСКИ ОСТРОВИ.
  3. През 2012г показателите на ТЕРИКС ЕООД се запазват горе долу същите - но фирмата вече е на печалба 2000лв. - т.е. загубата от 100 000лв е стопена. ПРЕЗ ТАЗИ ГОДИНА ПЛОВДИВСКАТА МАДАМ ЛЪЖА ДАНИ-ЗДРАВКА СЕ ВКЛЮЧВА В ПРОЕКТА НА Брюкселската дантела М. КУНЕВА - „НОВА РЕПУБЛИКА“. Повод ново зарибяване на балъците с пари и без мозък.
  4. През 2013г вече има избори за НС, на които пловдивската Мадам Лъжа се изпокарва преди изборите с брюкселската червена дантела Кунева...
  4.1. На 25,9,2013г. Т. Каназирев обратно закупува фирмата си от ПРОПЪР ИНВЕСТ ЛИМИТИД 093198 от Сейшелските острови.
  4.2 През 2013г. в капитала на ТЕРИКС ЕООД вече лъсва парцел в Кършияка /на този парцел с малък недвижим имот - за 74000лв в кооперацията на Дани и семейство, разрешено от небезизвестния Ральо Ралев/.
  4.3. В края на 2013г започва бясната дейност по основаване на фирми от гладните към този момент пенсии от Гладно поле - сем. Кленджарови - мамата и оз полковник татко Стефан. В капитала, на който фирми започва вписването на апартаментите в кооперацията на фамилия Кленджарови.
  - 451 000 лв. - 5 апартамента на бай Стефан Кленджаров с фирмата му ТЕРИ 2005 ЕООД - чрез нея фирмата на Т. Каназирев практически е освободена от активите недвижими имоти в капитала си.
  - 223 000 лв. - 3 апартамента на баба Катерина Кленджарова също става горда пенсия от Гладно поле с фирмата си Карловска ЕООД.
  - 87500 лв. за капак Тодор и Дани Каназиреви чрез фирмата си ТЕОДОР 2005 ООД стават собственици на луксозния имот в Капана. Т. Каназирев е 50% собственик в ТЕОДОР 2005 ООД, т.е. на луксозния апартамент в Капана само 3 седмици. На 6.12.2013г, на корпоративния фронт отново се появява оз полковник бай Стефан Кленджаров от Гладно поле и закупува фирмата ТЕОДОР 2005, като я превръща в своя еднолична собственост.
  Така след офшорните премеждия на Т. Каназирев - на финала всички фирми с недвижими имоти остават собственост на ОПГ Кленджарови, а Т. Каназирев остава с кафе машините и 20 си фирми... Плодящи се като зайци всяка година, за да не надхвърли прага за регистрация по ДДС, най-вероятно.

 • читател

  Тази манекенка бая се е ояла. https://plovdiv-online.com/media/k2/items/cache/bb65667586b3d01ba7d5ff75f82038c3_L.jpgДа не взима 3 заплати в областната като генерел Мистър Гел Водопроводчик?

 • Курти

  Тая Бойчева е бахти и якото гадже!

Този сайт използва бисквитки (cookies) за повишаване на ефективността си. Научи повече

Съгласен съм