Бебето - медиатор на Корнелия в Пловдив

Автор:
Събота, 08 Февруари 2020 13:19
Бебето - медиатор на Корнелия в Пловдив Снимка: БСТВ

Бившият общински съветник от БСП Иван Петков - Бебето, е медиатор на срещата на пловдивските социалисти с националния им лидер Корнелия Нинова в хотела на Ветко Арабаджиев - Марица.

На форума не присъства областният председател на лявата партия Георги Гергов.

Там обаче са знакови фигури като депутатът Георги Йорданов, Захари Георгиев, Атанаска Тенева, Десислава Йорданова, Димитър Георгиев.

Самата Нинова се появи в син костюм и със син шал на срещата.

В момента текат събрания, предстоят конференции. Това е много важен момент за партията по две причини. Първо – веднъж на 4 години самите социалисти избират своето градско и областно ръководство. Този път ще се избира и председател. И второ – за първи път организираме пряк избор на председател. Това е най-демократичният и модерен начин, но и предизвикателство пред цялата партия, защото го правим за първи път. Ще говорим за организацията на този процес, ще обсъдим подготовката на Конгреса, а също бъдещата политика на БСП в сложната ситуация в страната. Трябва да говорим и за парламентарните избори, каза по партийната телевизия БСТВНинова.

Корнелия Нинова допълни, че това дали ще има смяна в ръководството на пловдивската и областната структура на БСП зависи единствено от пловдивчани.

Вече казах, че веднъж на 4 години силата е в тях. Те сами трябва да изберат своето ръководство. Те решават и тук никой няма да им се намесва. Гледайки резултатите от местните избори, оценката на пловдивската организация не е отлична. Имам какво да се работи за това тя да бъде по-силна на следващите местни избори, каза Нинова.

 

Напишете коментар

Напишете коментар като гост

0

Коментари (1)

  • читател

    Талончета за триене от Черепа, щяло да има за всеки червен дебил, участващ в срещата на лоената топка баба Цола Нинова! Трийте червени дебили и чакайте... Копейки от Копенкин!

Този сайт използва бисквитки (cookies) за повишаване на ефективността си. Научи повече

Съгласен съм