Освободиха шефа на РИОСВ Стефан Шилев

Автор:
Четвъртък, 06 Февруари 2020 06:03
Освободиха шефа на РИОСВ Стефан Шилев

Шефът на РИОСВ Пловдив Стефан Шилев бе освободен от длъжност вчера. Това стана със заповед на новия министър на околната среда и водите Емил Димитров - Ревизоро, се разбра късно снощи.

Сметището в река Чая и замърсяването на Марица са евентуалните мотиви за отстраняването му. 

Шилев пое екологичната инспекция в Пловдив преди 5 години, преди това бе шеф на дирекция Екология в общината.

Той се връща като преподавател в Аграрния университет в Пловдив.

Шилев е член на ГЕРБ Пловдив.

 

Напишете коментар

Напишете коментар като гост

0

Коментари (20)

Покажи предишните коментари
 • читател

  отговори на: 123

  123, всъщност ползвай по-адекватен ник 7/8 например. https://i.ibb.co/Dgzx3q9/image.jpg Славчо Метлата, който вкара партизаните в управлението на Пловидв - пълен и тотален срам за пловдивчани, какво точно направи?!? Театрални пиеси с копия и https://i.ibb.co/gF4360F/image.jpgтоалетни с мажоретки! Така че, това което ГЕРБ и кметът Тотев направиха е видимо, дори за дебилите, гласуващи за Славчо Метлата, партизаните и 7/8 отрепките на Слави учиндолски, ама не искат да го признаят. https://i.ibb.co/djxc22Z/image.jpgЛайте с дебилите на Копейкин-Копенкин в София, че са малко!

 • W A D Граждански потрес

  А дали Първият не запази сносните от цунамито, което се очаква през март 2021г. ?????? Кой ще е жертва и кой ще остане изправен го знаете и без ЖОКЕРА.

 • апропо

  Читател е ПРАВ на 100%, че най ще си изпатят приятелите на руските посланици и консули. Вавилонският Херос и Корейската Нинджа ще възстановят нормалността.

 • ончо

  Брей той този Тотев бил велик той е като краля слънце

 • читател

  Не обръщайте внимание на Наташка Ростова, т. нар. "читател"! Тя е имала тежко детство, последвано от Чернобилската авария, която и нанася непоправими мозъчни увреждания! Жени се за български циганин, който работи в Русия и с него се връща в България. Циганинът я зарязва и тя остава тук, за да плещи глупости по форумите, най-вече тук! Славчо Атанасов е най-успещния кмет на Пловдив, защото с бюджет четири пъти по-малък от този на Мамин, направи чудеса и обедини всички политически сили в името на просперитета! Виновници за бойкота, разбира се бяха Герберистите, начело с изкукалия си вече разБойко, които умишлено му режеха бюджета! Прочие, сега и тоалетни няма, та народа масово сере и пикае по градинки, подлези и закътани местенца! След милиони хвърлени тук и там, градът тъне в разруха! Разбити и бабунясали тротоари, по-които си чупим краката, улици приличащи на лунен пейзаж, заплескани с кал и мръсотия, по-които си трошим колите! Корупция и беззаконие на всяка крачка! Ето това беше Тотев! А вЕрвате ли, че този главок Зико, ще направи нещо повече?! Тежко ти Пловдиве, тежко ти Българио!

 • читател

  отговори на: читател

  Славке, идиотко, бягай да помагаш с малоумие на Копенкин-Копейкин и Слави учиндолски! Че са нелепи и ти, дебилке пловдиска липсваш в калта. https://i.ibb.co/8cX4HR4/2.jpgИ замажи на плаката Славчо със Слави - новият политически лузър, идиотко!

 • четец

  отговори на: читател

  Сякаш КРИТИЧНО отговаряш на дежурния ЕДНОсричен "читател" (под който псевдоним казват че се крие един посран СРАтев)- не ли?
  Недей така, че ние тук посещаваме ОнЛайното единствено само за да се наслаждаваме на Хубавината на неговото Гадже, чиято снимка той не пропуска да покаже след всеки коментатор.
  А и на Кудкудякането му: "червен Боклук" и ВИБРАТОРмазолестия му Ректум!)
  ((сега нема начин да не ...окне, глей си кефо:))

 • читател

  отговори на: четец

  Хапчетата и електрошоковете - форматирщ идиот, пак нещо си пропусна режима!

 • форматирщ идиот

  отговори на: читател

  кажи де, ако имаш за казване нЯщо, на сА стИснявай, горкото!

 • форматирщ идиот

  отговори на: четец

  Хубавка му е на снимката, и аз му я харесвам и му завиждам

Този сайт използва бисквитки (cookies) за повишаване на ефективността си. Научи повече

Съгласен съм