Гергов най-харесван за градски лидер на БСП

Автор:
Вторник, 04 Февруари 2020 14:16
Гергов най-харесван за градски лидер на БСП

Георги Гергов най-вероятно ще се върне на поста градски лидер на БСП - Пловдив на конференцията на 15 март. Областият председател на партията е с най-много номинации сред 22-ата кандидати за мястото на сегашния водач Красимир Треифонов.

Сред номинираните са още Иван Петков - Бебетов, Атанас Петков, Николай Радев, Йордан Василев, Теодора Халачева, Тодор Стоилов, Ангел Иванов.

Конференцията ще избере и членовете на Градския съвет.

Преди конференцията социалистите ще проведат районни събрания, на които ще бъдат избрани районни председатели и ще бъдат излъчени делегатите за 15 март.

Районните конференции на Южен и Централен са на 22 февруари, а на останалите четири района - на 29 февруари.

Сегашните председатели на районни структури са – Тодор Стоилов – Централен, Ангел Иванов - Южен, Десислава Йорданова – Западен, Добромира Тошева – Тракия, Йордан Василев – Източен, Атанас Баташки  - Северен.

 

Напишете коментар

Напишете коментар като гост

0

Коментари (5)

 • читател

  Лоената топка Мадам Лъжа ще бъде с проблеми... https://pik.bg/f/gallery/195/8a497501af828b59e3232d350d1dff8c.jpgСериозни проблеми пред дементните партизани и вероятна загуба на изборите...

 • Радостина

  Гергалан е много богат, хитър, но е тъп като слонски задник! Ники Радев е най-достоен и интелигентен, за да е начело на възраждащата се БСП! Задават се неочаквани избори, служебно правителство...има голяма нужда от хора като него!

 • читател

  отговори на: Радостина

  Какви избори, какво служ. правителство?!? Да не ви е ударил коронавирус:):):) Такива дивотии дори в главата на шофьора на самолет Радев не се въртят. https://19min.bg/images/events/2018/03/13/98495/1520940253_9.jpgТой, Радев си се върти, както обикновено на лоста.

 • Читател

  И от ГЕРБ е харесван

 • сссссссссссссссссс

  ТОВА Е ПЪЛЕН АБСУРД! ТОЗИ КОИТО ПРОДАВА И КУПУВА ВСИЧКО ,НАЙ ХАРЕСВАН

Този сайт използва бисквитки (cookies) за повишаване на ефективността си. Научи повече

Съгласен съм