Елена Янева поема ПР отдела на община Пловдив

Автор:
Понеделник, 18 Ноември 2019 12:21
Елена Янева поема ПР отдела на община Пловдив

Елена Янева ще отговаря за връзките с обществеността на Община Пловдив.  Тя ще замести Веселина Стоянова, която  бе назначена за зам.-кмет по образование и култура в район „Тракия“. 

Елена Янева  е работила във вестниците „Пловдивски новини“ и „Вести“, радио Канал Ком, както и в сутрешния блок на БНР-Пловдив.  През 1997 г. се присъединява към екипа, създал пловдивското приложение на вестник „Стандарт“. 

От 2001 г. се мести в София, за да работи за националното издание на вестника като парламентарен репортер и анализатор. Междувременно участва в предизборната  кампания за парламентарните избори през 2005 г. и е част от екипа на председателя на СДС Надежда Михайлова (сега Нейнски). 

Влиза в държавната администрация като ръководител на пресцентъра на Министерството на извънредните ситуации /2006 - 2008 г./, след това 8 години е начело на дирекция „Публични комуникации“ в една от най-големите български строителни компании. През последните няколко години е ПР консултант на транспортния синдикат СТСБ-КНСБ и на няколко частни компании от агробизнеса.

По време на кампанията бе част от предизборния щаб на Здравко Димитров.  

Елена Янева е родена в Пловдив и е завършила Пловдивския университет „Паисий Хилендарски“, специалност „Българска филология“.

Напишете коментар

Напишете коментар като гост

0

Коментари (2)

Този сайт използва бисквитки (cookies) за повишаване на ефективността си. Научи повече

Съгласен съм