#43 Великият Христо Марков зад Боран Хаджиев за кмет на Чепеларе

Автор:
Петък, 18 Октомври 2019 13:11
#43 Великият Христо Марков зад Боран Хаджиев за кмет на Чепеларе

Един от най-великите български лекоатлети за всички времета - олимпийският шампион в тройния скок Христо Марков лично подкрепи кандидата на ГЕРБ за кмет на Община Чепеларе - Боран Хаджиев.

Марков и министърът на спорта Красен Кралев пиха кафе и се разходиха из Чепеларе - българското сърце на ски спорта заедно с Боран, който е най-дългогодишният и успешен треньор на българскиа национален женски тим по биатлон. Личен треньор на единствената ни олимпийска медалистка в зимните спортове - Катя Дафовска!

С тях беше и носителят на “Кристалния глобус” от Световната купа по сноуборд Радослав Янков.

Чепеларе е известно с шампионите си в различни спортни дисциплини и е един от основните центрове на зимните спортове у нас.

ДАЛЕЧ СЪМ ОТ МИСЪЛТА, ЧЕ ЩЕ УПРАВЛЯВАМ ОБЩИНАТА САМ - ДО МЕН СТОЯТ ХОРА, ДОКАЗАНИ СПЕЦИАЛИСТИ, ИМАМ И ПОДКРЕПАТА НА ГЕРБ И ПРАВИТЕЛСТВОТО! АЗ СЪМ ОТГОВОРЕН ЧОВЕК, ТАКА ЧЕ ВСИЧКО, КАКВОТО СИ ИЗГОВОРИМ И ОБЕЩАЕМ, ЩЕ БЪДЕ НАПРАВЕНО, КАЗВА ПЪК ПО ВРЕМЕ НА ПРЕДИЗБОНИТЕ СИ СРЕЩИ С ХОРАТА ИЗКЛЮЧИТЕЛНО СКРОМНИЯТ БОРАН ХАДЖИЕВ - НАЙ-УСПЕШНИЯТ ТРЕНЬОР НА ЗИМНИТЕ НИ ОЛИМПИЙЦИ.

#43 Намажи им ските на душманите и ги пусни сами да се изтрепят, Боране!

Напишете коментар

Напишете коментар като гост

0

Коментари (2)

  • Чепеларе

    Трябват млади хора. Този човек не го мъчете. Няма за кога да се учи. Нека си гледа старините. Със здраве!

  • Чепеларе

    отговори на: Чепеларе

    Боран е на 56, агента на БСП е на 65, хаха, трябвало по-млад - сигурно Славка Пеевска трябва, ама и тя лелка, не е вече кака:)

Този сайт използва бисквитки (cookies) за повишаване на ефективността си. Научи повече

Съгласен съм