Ето истинската грижа за хората! №43: Нов паркинг в Централен

Автор:
Понеделник, 07 Октомври 2019 13:06

Нов паркинг за 160 коли откри кметът на район Централен и фаворит за пореден мандат Георги Стаменов заедно с градоначалника Иван Тотев.

Двамата прерязаха лентата на съоръжението на бул. Шести септември 217 пред десетки доволни жители на микрорайона.

Стаменов обясни на хората, че могат - ако желаят - да наемат запазено място на паркинга. И един да желае, ще обявим конкурс, каза той на хората.

След това Тотев, Стаменов и изпълняващият длъжността кмет на Централен Тошо Пашов засадиха първото дръвче в градинката до паркинга.

Десетки жители на Централен се събраха на булевард „6-ти септември“ 217, за да благодарят за обновената зона, в която живеят. Пространството, заключено между булеварда и улиците „Весела“ и „Ламартин“ е неузнаваемо след големия ремонт, осъществен по личното настояване на кандидата на ГЕРБ за кмет на район Централен Георги Стаменов.

„По време на една от всекидневните ми обиколки из района като кмет на „Централен“ се срещнах с наши съграждани, които настояха да бъде облагородено това пространство. Изготвихме проект, намерихме финансиране и след съответните законови процедури резултатът е на лице“, припомни Георги Стаменов.

Мястото от около 7 дка е близо до пространството, облагородено по ОП "Региони в растеж". Първата копка на обекта бе направена на 8 май тази година, а стойността му е 500 хиляди лева.

„Огромни благодарности на Георги Стаменов, който се срещна с хората, поговори с тях, пое ангажимент, защити пред Общинския съвет необходимостта от финансиране на проекта и реално го изпълни по най-добрият начин“, заяви кметът на Пловдив и областен координатор на ГЕРБ в града Иван Тотев. Той бе категоричен: „Това са аргументите, с които трябва да заставаме пред хората, когато искаме техния вот за следващ мандат. В район „Централен“ Георги Стаменов е човекът, който може да поеме ангажимент и да го изпълни. Виждаме го днес“.

„Изключително съм щастлив, че едно дадено обещание вече е реалност. Тази зона, която 40 години не бе довършена, днес е факт. Имаме три зони за паркиране за над 160 автомобила, изградени три улици, нови тротоари, енергоспестяващо осветление, ясно оформени зелени площи, в които започва залесяването. Имаме един завършен обект и много сбъднати мечти“, каза кандидатът на ГЕРБ за кмет на район „Централен“ Георги Стаменов допълни:

„Искам да пожелая на жителите винаги с такава смелост и дух да търсят администрацията, за да можем заедно да постигаме правилните цели“.

На събитието присъстваха кандидатите за общински съветнци от партийната листа д-р Иглика Казанджиева, Фиданка Кацарева, Деница Чингарова, Мария Ненчева, Петър Ганев, Красимир Тодоров. На местните избори на 27-ми октомври ГЕРБ е с номер 43 в интегралната бюлетина.

Напишете коментар

Напишете коментар като гост

0

Коментари (6)

 • читател

  Абе тоя Стаменов не е ли в отпуск? Май за гербаджиите законите не важат?

 • читател

  отговори на: читател

  Тъпак, като ми ползваш ника, поне смисъла разбираш ли на думата "читател"?... Тъпак вонящ на македонска наденица.
  Чети тъпо славчово парче:

  След това Тотев, Стаменов и изпълняващият длъжността кмет на Централен Тошо Пашов засадиха първото дръвче в градинката до паркинга.

 • читател

  отговори на: читател

  Герберски дебил. Още по зле. С публични средства си прави предизборната кампания. Типична гейберска дивотия...

 • читател

  отговори на: читател

  Идиот, спри македонската наденица, че си натровен и пещерската безплатна... https://i.ibb.co/bFq6hyH/image.jpgА дебилът си ти и разбира се поддръжниците на Славчо метлата. https://i.ibb.co/18FCvcH/image.jpg

 • читател

  отговори на: читател

  Операция Айдуци...
  На операцията срещу местната власт в Пловдив доста би отивала името Айдуци,
  коментира преди месец пред Bnews шефът на ВМРО Красимир Каракачанов.
  Това е скандал от 2008, когато Славчо Атанасов продава прекрасен имот от 277м2 до Събота пазара. Днес там е изградена прекрасна кооперация, а баба Пенка има двуетажен магазин, вече прехвърлен на д-р Стоева, дъщерята на Славчо метлата...

  Петър Станчев му направило впечатление следното: „Докато момчето стане кмет на Тракия, бащата само е ипотекирал имоти – тегли кредити, ипотекира имоти; тегли кредити, ипотекира имоти… Личи си, че е бил в много тежко финансово положение. В момента, в който синчето обаче става кмет, започва обратната тенденция – само да купува имоти”, разказва Петър Станчев
  ПС Забелязвате ли лудия вирус за преименуване на местните политици идиоти - Дани и Славчова керка... И кво, дебили, регистрите ли ще излъжите, малоумници... https://i.ibb.co/bFq6hyH/image.jpgИли само дебилите, гласуващи за вас...https://i.ibb.co/hYfSvXT/image.jpg

 • читател

  А разплитането на имотните далавери на Славчо метлата и баба Пенка и останалата рода, престои... Очаквайте офиси, магазини, апартаменти, селски имоти - документи и снимки и видеа... Само оризище все още не е купил Славчо метлата... Тоя айдук, както го е наричал министър Каракачанов...и 11 години по-късно

  Каракачанов: Не сме имали колебание, че Славчо Атанасов е най-добрият избор за Пловдив
  . Хахахахахаха. Патриот е душата дава... И т.н.

Този сайт използва бисквитки (cookies) за повишаване на ефективността си. Научи повече

Съгласен съм