Непълнолетна и батко изнудват мъж, че ще лежи за изнасилване

Автор:
Събота, 28 Септември 2019 08:08
Непълнолетна и батко изнудват мъж, че ще лежи за изнасилване

Рангелина Н. и Владимир К. застават пред Районен съд Пловдив на 30 септември принуда и измама.

Непълнолетната Рангелина за това че в периода 02.01.2017 г. до 05.01.2017 г. в Пловдив е заплашила Ч.Ч., че ще бъде арестуван, вкаран в затвора и съден за изнасилване. Така го е принудила да подпише пълномощно, че упълномощава Владимир К. да се разпорежда с Ауди А6 - собственост на пострадалия, и му е нанесена вреда от 20 хиляди лева.

Владимир К. е обвинен освен за принуда, и за измама. Той е възбудил и поддържал у Ч.Ч. заблуждение, че за потулване на дело за изнасилване Д.З. е платил в негова полза сумата от 10 000 лв., поради което следва да даде в залог лекия си автомобил Ауди А6 и да плаща лихви, с което му е причинил имотна вреда в общ размер на 21 604 лв.

Също така го е въвел в заблуждение, че Д.З. е потулил престъпление, извършено от Владимир К., за което последният му дължи сумата също от 10 000 лв., като и с това, че с мотоциклет Кавазаки Нинджа /собственост на пострадалия/ е извършено престъпление и трябва бързо да се продаде и с това му е причинил имотна вреда в размер на 5000 лв.

Напишете коментар

Напишете коментар като гост

0

Коментари

  • Няма коментари

Този сайт използва бисквитки (cookies) за повишаване на ефективността си. Научи повече

Съгласен съм