Борисов и ИК заложиха на верни на ГЕРБ бойци в Пловдив

Автор:
Четвъртък, 19 Септември 2019 10:43
Кандидатът за кмет на ГЕРБ Здравко Димитров води и листата за общински съветници Кандидатът за кмет на ГЕРБ Здравко Димитров води и листата за общински съветници

Изпълнителната комисия на ГЕРБ на свое заседание снощи утвърди за регистрация в ОИК за предстоящите местни избори кандидатите за кмет, районни кметове и листата за кандидати за общински съветници от партията в Пловдив.

Водач на листата е кандидатът за кмет на Пловдив Здравко Димитров.

Утвърдени са и следните кандидати за районни кметове:

Димитър Колев за район „Западен“
Иван Стоянов за район „Източен“
Стоян Алексиев за район „Северен“
Костадин Димитров за район „Тракия“
Георги Стаменов за район „Централен“
Костадин Язов за район „Южен“

При изготвянето на листата за общински съветници са взети предвид броя номинации от районните партийни структури на ГЕРБ, включени са и представители от гражданска квота.

Изключително приятно съм изненадан от мъдростта на председателя на партията ни и от Изпълнителната комисия, бе коментарът на Иван Тотев, който е общински ръковотител на партията в Пловдив. Залагаме на доказали се хора, показали какво могат и като районни кметове, и като управители на общински предприятия, и като общински съветници. Радостно е, че листата е обогатена и с хора от така наречената гражданска квота. Социологическите сондажи дават на ГЕРБ в Пловдив 30+ процента, което ще потвърди, че не само сме първа политическа сила, но и със значителна разлика от останалите листи.

Ето и пълната листа за кандидати за членове на Общинския съвет от ГЕРБ в Пловдив:

1. Здравко Димитров
2. Костадин Димитров
3. Георги Стаменов
4. Георги Василев
5. Иван Стоянов
6. Стефан Дедев
7. Димитър Колев
8. Вера Тоскова
9. Иглика Казанджиева
10. Атанас Узунов
11. Златин Велев
12. Лариса Кътова
13. Ясен Михайлов
14. Йордан Илиев
15. Петър Ганев
16. Георги Юруков
17. Христина Кашилска
18. Станислава Лулчева
19. Ангел Славов
20. Иван Вичков
21. Фиданка Кацарева
22. Анета Господинова
23. Емил Русинов
24. Александър Държиков
25. Нонка Симеонова
26. Гошо Къчков
27. Александър Радев
28. Стефан Султанов
29. Атанас Кунчев
30. Стоян Алексиев
31. Тодор Тодоров
32. Петър Зехтински
33. Арх. Валентин Маринов
34. Ивайло Михайлов Трифонов
35. Димитър Шишков
36. Атанас Чилингиров
37. Деница Чингарова
38. Валентин Василев
39. Пенчо Малинов
40. Никола Папазов
41. Николай Чунчуков
42. Тони Каменова
43. Красимир Тодоров
44. Чавдар Митовски
45. Костадин Янев
46. Александър Янакиев
47. Мирослав Тенев
48. Ели Дачева – Гатева
49. Спас Шуманов
50. Мария Ненчева
51. Божидар Лилов

Напишете коментар

Напишете коментар като гост

0

Коментари (20)

Покажи предишните коментари
 • читател

  Май ще обръщам палачинката ... герберуги долни

 • читател

  отговори на: читател

  Ти се джендър-балък по рождение, просто не си ползваш адекватния ник - данин балък!

 • Дсб

  Абе къде е Пепа деведжиева

 • Абв

  отговори на: Дсб

  Пепа е скритатата лимонка на Тотев. Тя министър в правителството в сянка на Тотев и Цветанов.

 • батко

  Зико е похарчен, не знам дали се усеща, че София го даде курбан.

 • На пързалката

  Колкото и да са спорни резултатите от проучването на пловдивската агенция „Неохрон“, представени днес, положението на кандидата на ГЕРБ Здравко Димитров съвсем не е розово. Социолозите дават преднина на Зико, но тя е толкова малка, че е в зоната на статистическата грешка.

  Димитров води с подкрепа от 26 процента срещу 21-24 на преследвача му Славчо Атанасов. Ако Зико победи на първи тур само с толкова малка разлика, балатожът е с предизвестен край, тъй като на втори тур към Славчо традиционно ще отидат гласовете на БСП и „Съюз за Пловдив“ на Каназирева.

  За сравнение – през 2015 година Иван Тотев победи на първи тур с 39,55% срещу 21,12% за Славчо Атанасов. На балотажа с мощната подкрепа на Реформаторския блок, чийто кандидат бе Здравко Димитров, на „Съюз на Пловдив“ и БСП, Атанасов беше пред прага на сензационна победа.

  Ако и този път на балотажа вотът е анти ГЕРБ, на Димитров му трябва доста солидна преднина на първи тур, каквото в този момент не се вижда. Той трябва драстично да увеличи подкрепата си в хода на предизборната кампания или между двата тура да раздаде толкова обещания на загубилите, които едва ли би изпълнил.

 • крис

  Отново пълен фарс на листата на ГЕРБ в Пловдив . Некадърниците , послушковците и гъзолизниците са напред , а знаещите , можещите , образованите ,интелигентните са в пълнежа накрая. " ПРЕМИНИЛ СЕ ИЛИЯ - ПОГЛЕДНАЛ СЕ ПАК В ТИЯ ". Тотев наложи на Зико своите хора за общински съветници , за да контролира общинския съвет и го направи кукла на конци . Много жалко !!!

 • батко

  отговори на: крис

  Прав си Крис, ама и ние имаме избор- дали да гласуваме за ГЕРБ изобщо,с тази листа Зико изгоря и ако е пич ще излезне от игричките в които го забъркаха.

 • читател

  отговори на: батко

  Зико забъркан в игрички!!! Сякаш на сила са го номинирали. ББ се скъса и направи всичко възможно, да го натресе на ГЕРБ Пловдив и ще е трудна битката - но останалите двама претенценти са пълна отврат: пловдивската Мадал Лъжа с лична луксозна кооперация с басейн, https://i.ibb.co/1sH27GG/22.jpgзаписана на фирми на родителите й - пенсиите от Гладно поле сем. Кленджарови и политическата отрепка и звезда на ТВ СКАТ, https://i.ibb.co/8sYxttJ/2.jpgполиткомисар Славчо - повелителят на метлите.

 • Геро

  "Добра" листа са подредили в ИК - всеки, който познава потенциалните общинари, се хваща за главата! Отритнатите знакови мошеници са успели да наложат своите подставени лица в новата листа: невежи, слабо грамотни партийни функционери. Те ли ще взимат решенията за управлението на Пловдив?! Смях в залата! Половината от тях намериха работа благодарение на партийното си членство или развиха някакъв дребен бизнес, за да не са голтаци. Сега щели да управляват? А стига, бе! Никога няма да гласувам за такива!

Този сайт използва бисквитки (cookies) за повишаване на ефективността си. Научи повече

Съгласен съм