Мъж чупи черепа на кондуктор, било му топло

Автор:
Вторник, 10 Септември 2019 09:00
Мъж чупи черепа на кондуктор, било му топло

Росен Ж. застава пред Районен съд Пловдив на 11 септември по обвинение, че е разбил черепа на кондуктор в автобус на фирма Хеброс бус.

На 19.06.2018 г. подсъдимият е причинил на Иван К. в качеството му на кондуктор в градския транспорт средна телесна повреда, изразяваща се в счупване на черепа в ляво теменно-слепоочно и черепната основа в ляво; кръвоизлив в средното ухо в ляво, причинила разстройство на здравето, временно опасно за живота. Кондукторът е претърпял мозъчна операция в болница.

Инцидентът става по обяд в автобус по линия 7, в който Росен се качил с жена си, и се скарал с кондуктора.

Повод за агресията била високата температура в автобуса и че според подсъдимия кондукторът бил отговорен за това.

Непосредствено преди на напусне превозното средство, Росен започнал отново да обижда кондуктора, двамата се сдърпали и подсъдимият вече слязъл от автобуса, се качил отново и започнал да нанася удари с ръце в областта на главата на пстрадалия, започнал да го дърпа и бутайки го Иван загубил равновесие и паднал през отворената средна врата на автобуса по гръб на земята, като при падането си ударил силно задната част на главата в асфалтената настилка, изгубил съзнание, а от ухото му започнало да тече кръв.

Свидетели на цялата ситуация станали много от возещите се в автобуса пътници, част от които се притекли на помощ.

Пострадалият бил откаран незабавно в неврохирургично отделение, където поради тежкото му състояние е бил подложен на мозъчна операция.

Напишете коментар

Напишете коментар като гост

0

Коментари

  • Няма коментари

Този сайт използва бисквитки (cookies) за повишаване на ефективността си. Научи повече

Съгласен съм