БСП издигна Николай Радев за кандидат-кмет на Пловдив

Автор:
Събота, 07 Септември 2019 21:30
БСП издигна Николай Радев за кандидат-кмет на Пловдив

Директорът на бившата Английска гимназия Николай Радев е кандидатът за кмет на Пловдив от БСП.

Това реши Градската конференция на партията след тайно гласуване измежду седем кандидати.

Радев ще е и водач на листата за общински съветници.

Николай Радев събра 71 гласа при вота, втора остана Минка Сърнешка с 30.

Ето и листата на БСП за общински съветници:

1. Николай Радев

2. Тодор Стоилов

3. доц. Ангел Иванов

4. д-р Илия Баташки

5. Гражданска квота

6. Добромира Тошева

7. инж. Йордан Василев

8. Десислава Йорданова

9. Нели Петрова

10. Любомир Паунов

11. Илия Гатев

12. Иван Петков

13. Минка Сърнешка

14. Петя Манева

15. Коалиционен партньор

Напишете коментар

Напишете коментар като гост

0

Коментари (8)

 • ами това е

  Пълен провал и проява на безсилие е кандидатурата на герговата подлога Радев. С изключително лоша репутация в града, опиянчен, далавераджия, трудно контролиращ нагоните си. Тези от БСП с този човек показаха , че нямат никаква кадрова банка, или са се вперели само в пъпа си. От цялата работа печелят Славчо и Здравко.

 • читател

  Червените дебили в Пловдив никога не са имали никкави шансове, така че и Дядото да бяха номинирали Бабите - в Пловдив червен дебилизъм не вирее, освен ако политкомисар Славчо не го вкара в управлението по втория начин.

 • Мараша

  БСП отново предлагат на пловдивчани кандидатура, която няма нищо общо с Пловдив. Този човек е някъде от старозагорско, дошъл е в Пловдив след 30 -тата си година да търси препитание и очевидно го е намерил в политиката. Това обаче тук трудно минава. Ако не си роден или поне расъл тук, ако не си от пловдивски футболен отбор, ако обръщението "майна" ти е чуждица, нещата са невъзможни. Въпреки, че не съм им пръв привърженик, по скоро минавам за периферия като електорат, но в някаква степен ми е жал за БСП. През 2015 години ни предложиха Гергов от село Нивянин близо до Враца. Сега БСП ни предлагат Радев от старозагорските села. Странни и алогични политически идеи, които няма как да намерят привърженици освен в най, най-твърдото ядро.

 • Радев & Чолаков

  Събраха ги в една група съветници за да им е по-лесно с далаверите на гърба на Общината:
  "Шефът на транспортна фирма „Автотранс 2000“ Димитър Чолаков събирал пари за подкупи на общинари от останалите превозвачи. Това скандално разкритие направи управителят на „Хебросбус“ Веселин Дошков. По думите му парите са събирани и били за общинския съветник и председател на групата на БСП - Николай Радев. Според Дошков пари са събирани за решаване на проблеми със субсидии, за преразпределяне на средства останали от карти и различни проверяващи. Сумите са варирали между 2 и 5 хиляди лева."

 • Ляв

  По тези избори всичко се реши.Балотаж Зико -Славчо Атанасов.Единственият,който можеше до промени нещата беше Пламен Узунов.

 • пари,пари....

  БСП направиха и невъзможното, за да загубят тези избори!

 • Дедев

  Очевадно е че Гергов държи всички около копанката не допуска промяна при червените,С този безличен кандидат вече може да се предлага и на Зико и на Сливчо

 • hosting

  http://inredts.com/images/cheap-hosting-web-34568.jpg

Този сайт използва бисквитки (cookies) за повишаване на ефективността си. Научи повече

Съгласен съм