Тотев: Категоричен съм - няма да съм кандидат за кмет!

Автор:
Понеделник, 29 Юли 2019 11:52
Тотев: Категоричен съм - няма да съм кандидат за кмет!

Решението ми е категорично. Както вече обявих, аз ще продължа да работя за Пловдив, защото съм духовно свързан с този град. Но наистина имам нужда от почивка. За трети мандат е необходима много повече енергия. Може през 2023 година да се кандидатирам, кой знае?

Така кметът Иван Тотев отговори на журналистически въпрос дали фактът, че е на първо място по номинации на районните събрания и възхищението на премиера от реновирания площад Централен няма да го накарат да преосмисли решението си и да се кандидатира за трети мандат.

Важното е Пловдив да продължи да има подкрепа от държавата, както бе и досега. Нужна е приемственост. Разбира се, има много хора, които искат да продължа да бъда кмет, което е и нормално след толкова години управление. Обратното би било страшно. Аз ще продължа да участвам в обществения живот, каза още градоначалникът.

Първоначално той отвърна на въпроса с шега: Мога да кажа същото, което каза Менда Стоянова/бел. ред. - шефката на Бюджетната комисия в парламента/. Припомняме, че миналата седмица на въпрос няма ли Тотев да се отметне от решението си да не се кандидатира тя отсече: Тотев не е Корнелия Нинова/лидерът на БСП първо обяви, че подава оставка, но после промени решението си и заяви, че остава председател на БСП - бел. ред./

Напишете коментар

Напишете коментар като гост

0

Коментари (21)

Покажи предишните коментари
 • Летец

  Спри се малко бе Статев или там квото говедо си. Бива лудост, простотия и агресия ама, чак толкова. Като ви чета, на човек му идва за всичко друго да гласува само не за крадлив Ваньо и шайката му

 • читател

  отговори на: Летец

  Радев, тъпак не разбра ли, че Тотев няма да се кандидатира. Много си прост, слез от Бузлуджа бетонна кратуно.

 • възмутен към читател

  Може и да си чел, но имаш да наваксваш с правописа! По количеството злоба, имам усещането , че си някой от крадливата клика, а там не са кой знае колко грамотни. Едно елементарно въпросче имам, на къс пас- Какво е работил бащата на големия радетел за правда и пръв изпълнител на поръчките на Тотев, преди началото на демокрацията? Да не се окаже, че и неговия син е вълк в овча кожа и целта са само облагите, заради които се прави на гербаджия?

 • читател

  отговори на: възмутен към читател

  Бащата на Тотев е отдавна тих и скромен пенсионер, пийващ си винцето. Друго нещо е майка му - да тя работи и то здраво... Както и брат му. Други въпроси червена отрепко?

 • възмутен към читател

  За да не ви се стори въпроса с повишена трудност, ще ви дам жокер- за бащата на Спартак Николов иде реч.

 • Бивш

  Искаш да кажеш, че Бойко ти е забранил да се кандидатираш, лъжец от.

 • читател

  отговори на: Бивш

  Бивщ, тъпунгер продължи си малоумната мисъл, че потъна като нафта около орех...

 • Цацаров

  При нормално праосъдие- маминото, барабар с мамка му , щяха да са по затворите! Ама не.

 • Възмутен

  Защо изтрихте истината за отявления комунист Лъв Николов-ридител на дясната ръка на Тотев, който не се посвени да краде повече и от него?'Това ли. ви е независимата медия, мишоци? Не ви остана много! Продадохте се за някоя открадната пара!

 • читател

  Тъпизми от Зико:

  Да, мисля, че ще загуби, но в крайна сметка това решават избирателите, ако всичко е нормално и както трябва, сещате се какво имам предвид - мисля, че той ще загуби
  .
  Прекрасна прогноза ако визираше, или др. Гергов, или политкомисар Славчо, или Дани Кленджарова, или самия себе си, но баскетБудалиста прогнозира през 2015, че ГЕРБ с Тотев няма да спечели... Орех, натровен орех. Но очакваме херменевтичен анализ от ГЕРБ...

Този сайт използва бисквитки (cookies) за повишаване на ефективността си. Научи повече

Съгласен съм