Абе Милчо, стига джаз на 80+!

Автор:
Петък, 08 Март 2019 19:50
Абе Милчо, стига джаз на 80+!

Сега за Милчо Левиев.

Да се откажеш от званието почетен гражданин на Пловдив би означавало, че става въпрос за нещо ужасно и непоправимо. Но повече от ясно е, че проблемът се крие в егото на музиканта. Много по-лошо е, когато изведнъж изсипеш цялата си злоба върху тепетата заради това, че не си поканен на откриването на Пловдив - европейска столица на културата. И че не са те поздравили за 80-годишнината. В същото време Левиев бие "тревога" в писмо до общината, че: "Твърдо не одобрявам вашата администрация и се страхувам за вредите, които тя нанася на пловдивската култура."

В поведението на Левиев има някои странности. Защото обругаването на хората, които превръщат Пловдив в истински европейски град, се дължи само на една покана. И ми хрумва въпросът - дали ако Милчо беше получил тази покана щеше да говори такива нескопосани неща за любимия уж град. И как така само за няколко месеца разбра, че пловдивската култура е пред закриване.

И нещо за финал. Пловдив е дал на света много велики българи - Стефка Костадинова, Христо Стоичков, Николай Бухалов, Стоян Делчев, Любомир Любенов, Йордан Йовчев, Стоянка Груйчева и Сия Келбечева, Асен Златев, Тодор Диев, Христо Бонев, Динко Дерменджиев. И още много велики шампиони като тях, които никога не са помисляли да петнят името на най-великия град на света. Да, те са спортисти, но не виждам с какво музикантът е повече от тях.

Напишете коментар

Напишете коментар като гост

0

Коментари (19)

Покажи предишните коментари
 • Почетна "червена" съселянка чрез "читател" до Сратев

  отговори на: читател

  Даже и като ИЗТРЕЗНЕЕ милият и престанат да му се гелпят пръстетата из клавиатурата аз Сратев си го харесвам да си го чета.
  Оправя ми се самочувствието като проследявам крилатите му разсъждения, тромпетните му дитирамби във възхвала на инДжинерИНГА и зулумите на РежимаБоБоТРИ при всички поводи и без повод . . . и ми се изяснява върволицата от млади многообещаващи майнички с еднопосочните билети пред Терминал Две.
  Що ша му плащат данаците и борчовете.
  Хвала!

 • Почетна "червена" СЪСЕЛЯНКА към Читател=Сратев

  Веднага се издаде чрез употребата на прилагателното ЧЕРВЕНА = Сратев е дежурен в тоя сайт с тази специфична словесност и олигофренските си печатни грешки (бидейки мускулест и хормонален той се подиграва на по-старшите от него кримки).
  Цит.:
  " . . . култрутрегерите, които постоянно се жалватот нещо. Навремето САЩ му бяха криви, че не го правели щатен . . ."
  Междуконтиненталните ГЕОполитики са му ясни и те: САЩ срещу Милчо (някакво си, горкото).
  А за Хамама и за Транспортните радости мерсиме за разяснението, досега не знаех на кой рейс да се кача бидейки ПОЧЕТНА.
  ((Във връзка с Тиквените Медали ===ЕРМ=== (?!?) си спомних че най-некадърният пловдивски архитект Желязко Стойков БУБИ, който "подобри" елегантната и напълно достатъчна за град със затихващи функции Пощенска Палата като събори редица съкровища и разгради МЕГДАНА го водеха . . . Засл. арх., майно льо!
  Някой да е надниквал в списъка на Поч. Съселяни та да му се е изяснило . . .???))

 • Червена дебилке от 80% на проф. Мокет. Много думи си знаела, за нивото на червения си дебилизъм. А иначе ако се интересуваше от култура и патилата на бай Милчо в САЩ, щеше да знаеш от интервютата му, за "мъката"му в САЩ, където и така и си остана хоноруван професор по джаз, а много искаше да е на постоянна длъжност. Ама, къде червена дебилка да чете за култура. Друго си е на партийното събрание сред червените дебилите да каже, другари как да вземем властта? Никак, с такива червени отрепки като теб! Поредни загуби и на двата идващи избора.

 • Чукча"ЧИТАТЕЛ" всъщност СРАТЕВписател

  отговори на: читател

  "Нашите ли идват или оставаме на власт?" = типичното БайГаньовско службогонство и властолюбие. Едно си баба знае - едно си бае, та и Сратев под никнейм "читател" на всеки коментар под всяка статия задължително изкудкудяква неговото "ЧЕРВЕН БОКЛУК", та и сега: мислехме си, че става дума за Милчо Левиев ако сте чували, пък Сратев"читател" като развален грамофон си повтаря неговите заклинания
  "...червени отрепки като теб! Поредни загуби и на двата идващи избора..."
  С КОЕТО СЕ ИЗДАВА КОЛКО Е СТРАХЛИВ И СЕ ПОСИРА ОТ УЖАС ЧЕ НИ ПИСНА ОТ РЕЖИМА БоБо3 НА П"П" САРБ (СЕЛЯНКИ ЗА АМЕРИКАНСКО РАЗВИТИЕ НА БГ) ДА НИ СКУБЕ, КРАДЕ И ОГЛОЗГВА ДО КОКАЛ.
  ЧИБА, СРАТЕВ

 • Чиба, червена партизанке, ще викаш на нагли дебели комунистически крадли като копието на Мадам Лъжа - крадливата червена кметица на Златица. http://www.desant.net/files/news/2019/03/11/tn/155230049157636.jpgЧиба, охранено дебело червено прасе от общинските пари на българите... И марш на Бузлуджа за последно червено гюле.. Под музиката на бай Милчо Левиев.

 • Дановски против Сратев

  До Чукча-Писател СРАТЕВ, представящ се уж като Анонимен "читател" след всеки коментар в този сайт - я виж този ДАНОВСКИ: "...Искам да Ви поздравя за ангажимента на "Марица" във връзка с този скандал! Възхищавам се на Вас и Вашите колеги като наследници на един вестник с традиции, на замаха, силата на словото, емоцията в защита на принципи и на културни ценности..." (( marica.bg/gej-skandal-raztyrsi-fondaciq-plovdiv-2019-Article-195578.html ))

 • Дановски против Сратев

  отговори на: Дановски против Сратев

  поправен линк:
  = marica.bg/milcho-leviev-poklon-marica-Article-195569.html =

 • читател

  отговори на: Дановски против Сратев

  И не рекламирай турска преса - червена отрепко! Чети си я в Лафката! Анадъм му?

 • читател

  отговори на: Дановски против Сратев

  Дановски селски, ако искаш да видиш истината за скандала с хорото в Марково /според любимата ти медия/ натисни линка.

 • читател

  отговори на: Дановски против Сратев

  Абе, селски, ти за хиперлинк чувал си си? То бива бива дебили, ЧЕРВЕНИ ДЕБЕЛИ, ама един от партизаните поне полуграмотен няма.

Този сайт използва бисквитки (cookies) за повишаване на ефективността си. Научи повече

Съгласен съм