Славчо щял да се кандидатира, ако Тотев се кандидатира

Автор:
Събота, 23 Февруари 2019 16:51
Новото партийно знаме на стария Славчо Новото партийно знаме на стария Славчо

Вчера за последен път се уверих, че нещо много сериозно го мъчи Славчо Атанасов. Такива идиотщини изрече в сутрешното предаване на ТВ "Европа", че чак главата ме заболя.

Най-напред обяви, че есента ще се кандидатира за кмет на Пловдив, ако това го стори и Иван Тотев.

После заяви, че сегашният кмет бил извършил чудовищни морални злини на града.

Не знам какви бръмбари ще жужат в главата на Славчо есента, но няма да се изненадам, ако се кандидатира за трети път за кметския стол.

Разбира се, по-важно е какво ще решат пловдивчани.

И дали все още са впечатлени от гениалното му решение за изграждането на кенефи под тепетата с участието на разголени мажоретки.

Или пък от безграничната му любов към Пловдив, заради която обяви война на либийския завоевател Кадафи.

Едно обаче е сигурно - Славчо Атанасов няма никакво право да говори за морал. Защото той е един доказан предател.

И ще защитя твърдението си с поредния му подвиг като градоначалник, при който с пълни шепи пълнеше гушата на бившия си съотборник във ВМРО Камен Шишманов. За тази шарлатания съм писал през 2009 година в "24 часа".

Става въпрос за разпределението на парите, които Община Пловдив раздава на спортните клубове съгласно определени правила.

Тогава този Камен Шишманов беше зам.-председател на Общинския съвет в Пловдив и президент на клуба по спортна стрелба "Тракия".

Съобразно постигнатите резултати, стрелците трябваше да получат 7 935 лева.

Оказа се обаче, че по документи общината е наляла в касата на клуба 127 700 лева. Те са разпределени както следва: 15 700 лв. от ДДС, 38 500 - за консумативи и състезания, нови 38 500 - за екипи и консумативи, 22 000 - за материална база и състезания, 8 000 - за подготовка и състезания, 5 000 - за провеждане на международен турнир.

Ще направя само едно сравнение.

Плувният клуб "Младост", който е N1 в България цели 18 години, има участници на олимпийски игри, световни и европейски първенства, получава 21 000 лева.

А на молбата до общината да бъдат отпуснати 10 000 лева за смяна на прогнилите радиатори в басейна и за ремонт на покрива, който всеки момент може да падне и да застраши човешки животи, е написано мощно "НЕ".

Ще добавя само, че парите се отпускат единствено с подписа на Славчо Атанасов.

И този човек сега говори за морал.

Накрая ще завърша коментара си с малка част от кървавото писмо на члена на ВМРО Александър Сиди, посветено на Славчо. То е написано през 2014 г.:

В него сегашният депутат от Обединените патриоти с погнуса говори за предателствата на Славчо, като заявява, че, когато е кметувал (2007-2011): "Властта е развратила Славчо Атанасов и затова не е в редиците на ВМРО!"

Аз пък имам 2 въпроса към Александър Сиди. Засега!

1. След като Славчо е доказан предател, каква работа има ВМРО с него?

2. И има ли още такива във ВМРО като Камен Шишманов?

Напишете коментар

Напишете коментар като гост

0

Коментари (12)

Покажи предишните коментари
 • xa-xa

  "ако се кандидатира за трети път за кметския стол" - ако се кандидатира ще е за пети път ...

 • Петко

  Няма такъв клоун,честно! Не му стига че е смешен,не му стига че се излага, че никой не му вярва вече на тъпотиите, ами и продължава да се показва. Нека се кандидатира,пак ще падне,той обича да пада ;)

 • ЯНА

  АВТОРА НА ТАЗИ СТАТИЯ Е ПСИХИЧНО БОЛЕН,МОЖЕ БИ?

 • ЛИЗИ

  ЗАЩО СЕ ПУБЛИКУВАТ ,МНЕНИЯ, ЗА КОИТО ЯВНО ПРОЗИРА ШУМЪТ НА ПАРИТЕ!

 • WWWW

  OQ PLACH ZA KOGO@

 • МАРИНОВА

  ТЕЗИ ПАРИ ,ЗАКОНЪТ ГИ РАЗРЕШАВА !МИРИШЕ НА ПАРИ ЗА АВТОРА!!!!!! ТАКА МЕДИЯТА СЕ ДЕВАЛВИРА !

 • читател

  отговори на: МАРИНОВА

  Идиотът, пишещ с главни букви е патриотАр-джендър /представя се с женски имена, а е политкомисар с кубинки/, лъхащ на македонска наденица и уникална простотия. Поне сменяй капс лока славчова подложке... За да изглежда, че няколко славчовци пишат и защитават повелителя на метлите в Пловдив...

 • УУУУУУУУУУУУУУУУ

  МНОГО ТЪПА СТАТИЯ!

 • читател

  отговори на: УУУУУУУУУУУУУУУУ

  Идиотът, пишещ с главни букви е патриотАр-джендър /представя се с женски имена, а е политкомисар с кубинки/, лъхащ на македонска наденица и уникална простотия. Поне сменяй капс лока славчова подложке... За да изглежда, че няколко славчовци пишат и защитават повелителя на метлите в Пловдив...
  ПС смени капс лока кретен-патрЕоте!!!

 • читател

  Участниците в масонско-ягодовското ветрило, чиято единствена цел е да свали управлението на ГЕРБ в Пловдив, са: Зико - "дясната подметка" на Митьо Пищова, политкомисар Славчо - "лява патриотична подметка" на Митьо Пищова и Каймаканов - играещ ролята на фес на Митьо Пищова от село Ягодово...
  http://www.plovdiv-online.com/media/k2/galleries/71331/2.JPG
  След като виждаме Славчо ефенди – седнал бос, по задник, на пода в Джамията сред турци, не е ясно кой е по-големият ибрик на ДПС – той или Каймаканов!?! Очевидно Славчо ефенди, все пак Каймаканов не се прави на патриот, а си е просто турска подлога.
  Целият този "ГЕНИАЛЕН" план е замислен в масонската кочина на пловдивския "олигарх" с "благословията" на местния митрополит Николай и единствената му цел е изместването на ГЕРБ от управлението на Пловдив.
  http://static02.podtepeto.bg/uploaded/images-09-2009/lov052.jpg
  http://static01.podtepeto.bg/uploaded/images-09-2009/ger22.jpg
  http://politikata.net/wp-content/uploads/2014/10/20141006.qedtgveqnk1.jpg
  http://c2.24chasa.bg/Images/Cache/Image_4964724_128.jpg
  Пловдивчани не са глупави, а и вече видяха, какво очаква Пловдив при експеримента с политкомисар Славчо – незабавно включване на БСП в управлението…
  ПС леки ремарки от предишните местни избори...

Този сайт използва бисквитки (cookies) за повишаване на ефективността си. Научи повече

Съгласен съм