С бесепар и седесар на по едно патронче

Автор:
Петък, 15 Февруари 2019 20:37
С бесепар и седесар на по едно патронче

Днес в късния обяд двама мои приятели ми звъннаха по телефона. Бързам да кажа, че единият е бесепар, а другият седесар.

Явно съм бил тема на задушевния им разговор, който са водили на маса, защото без да се церемонят решиха да ми набият канчето.

"Божо, не си ли много краен в коментарите си, като наричаш нашите хора идиоти, лъжци, крадци, мръсници, негодници. Време е да върнеш газта и да покажеш на хората, че си възпитан човек".

Очевидно бяха чели краткия ми коментар, в който наричам идиоти двама представители на червените кхмери. Единият - Явор Божанков, нарече гербаджиите шайка, а другият обвини хората на Борисов, че превръщат Темида в проститутка. И това от трибуната на парламента.

Личеше си, че моите приятели явно бяха дръпнали по няколко патрона в повече, но въпреки това реших да ги послушам и да намаля темпото.

Но омбудсманът Мая Манолова не ми позволи да изпълня обещанието си. Днес в парламента червената юристка заяви, че ще сезира Конституционния съд за Изборния кодекс. Според нея измененията в закона са грубо посегателството върху правата на българските граждани.

Спирам дотук, но няма да спра да доказвам правото си да наричам с истинските имена вредните за държавата хора.

Сега за Мая.

Тази жена била се загрижила за правата на българите. Това е гнусна лъжа. На нея повече й подхожда да бъде омбудсман на сводниците. Както е известно, тя заедно с Татяна Дончева, като депутатки през 2007 година, успяха прокарат закон за намаляване на наказанието на всички онези, които принуждават момичета да проституират.

Същата тази Маноловица в деня за размисъл по време на парламентарните избори през 2013 г. обикаляше телевизионните студия и разпространяваше отвратителната лъжа за фалшиви бюлетини в костинбродска печатница. Повече от очевидно е, че на нея въобще не й пука за хората. А само за своите.

И сега ще питам моите приятели, които се правят на кръстници.

КАК ДА НАРИЧАМ ВСИЧКИ ОНЕЗИ, КОИТО СА ДОКАЗАНИ ДАЛАВЕРАДЖИИ, ИЗМАМНИЦИ, ГНУСНИ ЛЪЖЦИ, МАНИПУЛАТОРИ, ИДИОТИ?

АКО МИ ПОМОГНАТ, ИМАТ ЛИТЪР УНИКАЛНА ГРОЗДОВА, А НЕ НЯКАКВА ФАЛШИВА ПАРЦУЦА!

Напишете коментар

Напишете коментар като гост

0

Коментари (1)

  • читател

    Нова гореща вълна е обляла все по-изкукващата Мадам Лъжа. Партизаните напуснакали НС. Браво, от тези червени дебили нямаше никаква нужда в НС. Уви и този път, като предишния, партизаните няма да послушат Мадам Лъжа и ще се завърнат като бити пе...ли пак в НС след известно време.

Този сайт използва бисквитки (cookies) за повишаване на ефективността си. Научи повече

Съгласен съм