Тотев: Да си ги вкарват, където си искат

Автор:
Понеделник, 05 Март 2012 13:35
Чистка по Главната се задава Чистка по Главната се задава

Могат да си ги вкарват, където си искат, стига да не се виждат.

Така отговори кметът Иван Тотев на журналистически въпрос какво ще правят собственици на климатици по сградите на Главната улица, след като са принудени да ги махнат от юни месец.
Тук последва голямо изхилване в заседателната зала на общината.
Всички управленски решения ще бъдат свързани с това доколко изпълняват целта си за устойчиво развитие на Пловдив, без значение дали на някой ще му е проблем, че ще му махнем климатика от Главната, продължи Тотев.
Ще му го махнем и ще го накараме да си направи художествено осветление по-нататък, закани се кметът Иван Тотев.
Това трябва да е ясно, заключи той вече по-спокойно.
Рекламните елементи ще бъдат съгласувани в общ вид.
За рекламните табели ще има друга възможност, но за климатиците възможност за централна градска част по Главната, да висят и да капят, няма да бъде дадена, категоричен е градоначалникът.

Напишете коментар

Напишете коментар като гост

0

Коментари (9)

 • ***

  Абре, кметеееее! Как ще задължиш EVN да си махне грозните табла на електромерите по фасадите на къщите?

 • RRR

  Голям умник, а решенията му едно от други по "мъдри".

 • Лили

  Човекът с анцунгчето пак измисли умнотии-той май си мисли,че кмет е равно на господар и повелител.На него не му харесва и хората да си ги завират ...Това поведение ли е на политик?! Как можахте да гласувате за това природно недоразумение от Автото?

 • Елиа

  Направо съм потресена!!!Тоя за какъв се мисли?!Да си призная,не го харесвах много, но гласувах заради Герб.За кой ли път разочарование?!Такава неприязън,обаче,не съм изпитвала към почти никой.Невъзпитан,груб,на моменти арогантен.Герб много сгрешиха с този избор.Това наистина"природно недоразумение"им носи ужасно много негативи.Не съм чула една хубава дума за него.То каквото и да каже,където и да отиде все се излага ,а злобата и лошотията не може да я прикрие даже и заради добрия имидж на партията ,която го е издигнала.Все едно хората са му лична прислуга!Жалко!Изгубих вяра, а и повечето хора ,че нещо ще се промени към по-добро.Срам ме е заради това ,че участвах в избора на поредния кмет-срам за
  Пловдив!

 • Живущ на Главната

  Г-н Кмете, не е важно колко дипломи имаш, с които искаш да си мериш интелекта. Важното е какъв технически потенциал си реализирал в себе си.
  Повече от ясно е вече,че както техническите, така и общите ти познания са на доста ниско ниво. Това личи от постоянните ти изхвърляния с различни предложения и проекти, които меко казано, будят недоумение. Някой,много грешно те бута в посока, от която може би, връщане назад няма.Създаваш илюзорни представи за бъдещи проекти,без да се замисляш за последствията.Зад това маже да се крие или пълна неадекватност, или желание,да се отклонява общественото мнение от истински действия, насочени към нечие бъдещо облагодетелствуване.Ще се види.
  Да вземем например проекта ВЪЧА. Преди да стигне до Пловдив, трябва да премине през 3-4 Общини и да ги захрани. Това твой проект ли е?
  Ами историята с тези климатици(поставяни наистина безразборно, но не и незаконно)? Знаеш ли, че техническото изпълнени на това предложение (прехвърляне на външното тяло на друго место),ще струва доста пари на собствениците, а на някои места, на практика може да се окаже напълно неизпълнимо(преминаване през много стени, а вероятно и през чужда собственост).
  И императивно заявяваш, че това не те интересува?
  А попита ли, какво мислят да направят в отговор, живущите там?

 • w

  Това кмета ли ни е?????Ми то бай Ганьо, ми изглежда по интелектуалец от това недоразумение!!!

 • 890

  Що не му ги наврат на кмета ,там където и на него няма да се видят!

 • anonimen

  Еееее....айде сега.Само кусури търсите.Как искате да се развива град,в който кмета смята,че 10% от 160 000 е 1 600,а зам-председателя на Общинският съвет пред цяла България твърди,че Васил Левски бил казал..."Времето е наше."

 • Шогун

  Като ви разправях да не гласувате зя Мамин Ваньо вие си бъркахте носа и предпочетохте да вземете на два пъти по 30 лева. А ся да го духате...

Този сайт използва бисквитки (cookies) за повишаване на ефективността си. Научи повече

Съгласен съм