Съпрузи магове щипят два пъти омагьосана

Автор:
Петък, 23 Октомври 2020 09:05
Съпрузи магове щипят два пъти омагьосана

Съпрузи магове, известни като Маг А. и Маг Н. заблудили лековерна пловдиванка, е й е направена магия за болест, за раздяла с любим човек и за неразбирателство с децата. За да развалят ерната магия, двамата поискали 900 лева от "омагьосаната".

Срещу А.Т.В и мъжа й Н.В.В. е повдигнато обвинение за това че на неустановена дата през м.06.2019 г. са измамили жената. Делото стартира днес в Районен съд Пловдив.

Двамата съпрузи били безработни и си набавяли парични средства като рекламирали себе си като „Маг А.“ и „Маг Н.“ в различни интернет сайтове, като лица, имащи паранормални способности и предоставящи услуги по ясновидство, гадаене, восъколеене, разваляне на магии, оказване на помощ по свръхестествен начин при различни здравословни проблеми.

М.З.К. от дълги години имала здравословни проблеми и преживяла за кратко време различни житейски несгоди.

Тъй като традиционната медицина не успявала да доведе до пълното й оздравяване, решила да потърси алтернативни методи, като попаднала на публикуваните в Интернет обяви от обвиняемите за разваляне на магии.

Позвънила на Маг А., която след като я изслушала й заявила, че й е направена магия за болест, за раздяла с любим човек и неразбирателство с децата й, като можела да й помогне да развали направените й магии, но за целта било необходимо свидетелката да й изпрати пари, срещу които обвиняемата ще изпрати различни амулети.

Омагьосаната се съгласила на предложението й и започнала периодично посредством „Изи Пей“ да изпраща на обвиняемата определени от последната парични суми, а срещу тях започнала да получава колети със свещи, оцветени течности, муски с текстове, написани на арабски език и да изпълнява различни ритуали по начин, обяснен й от обвиняемата, до момента, когато колетът за „заключителният ритуал“ не бил изпратен, а обвиняемата спряла да вдига телефона си.

Маг Н., мъж на Маг А., е обвинен за същото деяние, тъй като жертвата решила да потърси и друго лице, което да й окаже помощ посредством свръхестествените си способности и попаднала на обявата на Маг Н., който обяснил на свидетелката, че ще развали магията чрез изпращане отново на предмети, с които да се изпълняват ритуали срещу сумата от 200 лв., като не възнамерявал да изпраща каквито и да е предмети на свидетелката, а единствено целял да я измами.

Напишете коментар

Напишете коментар като гост

0

Коментари

  • Няма коментари

Този сайт използва бисквитки (cookies) за повишаване на ефективността си. Научи повече

Съгласен съм