Гергов: БСП ще управлява Пловдив

Автор:
Вторник, 23 Юни 2020 18:40
Гергов: БСП ще управлява Пловдив

Корнелия Нинова не е човекът, който да ми казва къде да членувам, обяви днес на пресконференция новият градски лидер на БСП Георги Гергов.

Той добави, че засега ще съвместява поста с този на областен председател на БСП.

Нинова искаше да напусна партията, това е нейно право. Всеки има право да си каже мнението, каза Гергов, който няма никакво намерение да се отказва от битката си срещу Нинова за нов шеф на Позитано 20.

Той обяви, че БСП ще управлява Пловдив, но не уточни кога и с кого.

Нашата политика и стратегия с екипа, който смятам да сформирам, е да бъдем позитивни, да бъдем градивни и да покажем това, което можем. Резултатите от изборите ще покажат дали пловдивската организация се справя или не се справя, каза Гергов, като подчерта, че Пловдив е дясна крепост, а не Монтана, Враца и Видин.

Гергов обеща изцяло нови стратегии за БСП Пловдив и БСП Област.

Нов областен председател ще има след конгреса на 26 септември, ако не се промени уставът на БСП, тъй като в момента не позволява повече от два мандата на този пост, а Гергов ги е изпълнил.

Това, което се случва в държавата не е добро, наистина е жалко. Визирам всичко – от компроматите, до вътрешнопартийните ежби. Това не е само при нас, това се наблюдава категорично и при ГЕРБ, и при патриотите, навсякъде. Нормално е да се подменят по-старите кадри с по-млади. В тях е бъдещето, колкото и да ни се иска. Всичко си има край.

Но приех този пост не заради друго, искам да довърша това, което съм започнал и тогава да дават оценка на Георги Гергов, какъв е той. Защото ми се лепят етикети като почнем от свинар, до мафиот и олигарх. Аз съм свикнал, понасям тези удари. Кой е с ГЕРБ и кой обслужва ГЕРБ, се вижда от цифрите. Аз признавам само резултати, заключи Гергов.

ВИЖТЕ ОЩЕ ПО ТЕМАТА.

Напишете коментар

Напишете коментар като гост

0

Коментари

  • Няма коментари

Този сайт използва бисквитки (cookies) за повишаване на ефективността си. Научи повече

Съгласен съм