Борисов: Акциите на Левски не са на мое име

Автор:
Събота, 16 Май 2020 12:02
Борисов: Акциите на Левски не са на мое име

Акциите на Левски не са на мое име, нито съм давал съгласие, нито съм се подписвал.

Утре всяка една фирма в ликвидация може да ми джироса акции. Не съм такъв юрист, за да знам дали има пропуск в закона. Знам, че това е абсурдно.

Това каза премиерът Бойко Борисов днес по повод скандала с акциите на синия клуб.

Междувременно съдружникът на Васил Божков - Георги Попов, обяви от Дубай, където също се укри от правосъдието, че Наско Сираков бил заявил желание да получи въпросните акции, които са малко на 86% от всички в дружеството.

Именно подписът на Попов стои под джирото в полза на премиера Бойко Борисов, а ценните книжа бяха разнасяни като на селски пазар в центъра на София от Сашо Диков преди дни.

Ето коментатър на Борисов:

"На сила може да вземеш, но не може да дадеш. Това е подигравка, ясна е целта.Не са в мен акциите. Те са в Сашо Диков. Нито съм дал съгласие, не желая, нямам отношение и няма да взема акциите. Няма юридически казус. От дядо знам на сила никой не може да ти даде. Ако не ви е ясно каква е целта, това си е за ваша сметка. Няма правилен ход, аз няма да участвам в това. Където искат да връщат акциите.

Как така без да ме питате ми прехвърлиха акции? Вие сте просто едни негодници. Акциите на "Левски" не са на мое име. Не знам кой и какво подписва. Нито съм дал съгласие, нито са ме питали. Действието беше умишлено. Няма да ме вкарате в тази игра. Няма да се хвана на Божков ТВ. Аз действам - правя газопроводи, магистрали. Това ми е работата, няма да се хвана на въпросите на Божков и Попов. Не искам акциите, те са на Сашо Диков, който ги разнася. Насила никой нищо не може да ти даде. Божков не ме касае"

Министър-председателят инспектира газовия интерконектор с Гърция днес.

Като част от развитието на Южния газов коридор, чрез IGB България и съседните ѝ страни ще имат достъп до алтернативни доставки от Каспийския регион, както и от съществуващи или бъдещи терминали за втечнен природен газ. Интерконекторът ще осигури възможност за свързване с други планирани газови проекти като терминала за втечнен газ при Александруполис, както и втечнен газ от Израел, Египет и други, каза премиерът.

Газопроводът Турски поток преминава по дъното на Черно море до европейската част на Турция и по-нататък до границата с Гърция. Едната тръба ще доставя газ за Турция, а втората - доставки в страните от Южна и Югоизточна Европа. Очакванията са работата по проекта Турски поток в България и Сърбия да приключи до края на 2020 година.

Напишете коментар

Напишете коментар като гост

0

Коментари (4)

 • читател

  Нека всеки предприемач с АД на загуба, от което иска да се отърве, да го джироса на Мунчото в българстата журналистика - Сашо Диков! Може и на сценаристите на тату чалгаджията Слави, които са не по-малко дебили от Сашо Диков, коментирайки казуса с тъпотията на Черепа!

 • *

  Дрън, дрън ярина, а тръбата Господ ще я пълни, пардон Русия! Каква е разликата, през Украйна ли ще минава газа, или през Читакия?! Ние доброволно ставаме слуга на двама господари! Ако Путин реши, че сме в грешка, ще намали подаването! Ако не играем добре кючек Ердо ще напомни за себе си! Безумен проект, реализиращ се от безумен човек! Америка била доволна, Европа била доволна! АЗ НЕ СЪМ ДОВОЛЕН, ЗАЩОТО ЖИВЕЯ ВЪВ ВТОРИЯ ПО ГОЛЕМИНА ГРАД НА БУЛГАРИСТАН И НЯМАМ ГАЗ, НИТО ДА СЕ ТОПЛЯ ЕВТИНО, НИТО ДА СИ ГОТВЯ! Хей 20% нормални хора, елате утре пред Парламента, за да се опитаме да спрем този САМОЗАБРАВИЛ СЕ Муфлон - Безумец!

 • читател

  отговори на: *

  Мунчо, що не се гръмнеш с газова бутилка като https://static.dir.bg/uploads/images/2019/04/01/1696136/1920x1080.jpg?_=1554093580варненския протестиращ дебил със снайпера...

 • читател

  отговори на: *

  Мунчо, що не взе и https://i.ibb.co/djxc22Z/image.jpgнаша Славка - Жана Дарк на протест дебилите, с Дядя Ваня и "наследникът на Левски", https://i.pik.bg/gallery/370/05226f83ec62f9577cc7f5b0f404e2af.jpgче съвсем малко идиоти сте били пред НС днес. Кретени ненормални...https://i.pik.bg/news/929/660_66cd3710405f643aec084e25a9ddcfa6.jpg Само 20-30 дебили сте поддържали милионера Копейкин. Дори бай Йоло Денев го е нямало. Идиот ненормален!

Този сайт използва бисквитки (cookies) за повишаване на ефективността си. Научи повече

Съгласен съм