От днес работят козметичните и фризьорски салони

Автор:
Четвъртък, 09 Април 2020 07:46
От днес работят козметичните и фризьорски салони

Директорът на ОДМВР старши комисар Йордан Рогачев реагира остро

Със заповед на РЗИ Пловдив от днес се отварят фризьорските и козметични салони при съблудаване на правило - по един клиент вътре.

Разхлабването на режима обяви вчера главният здравен инспектор Ангел Кунчев при посещението си в Пловдив, а шефката на РЗИ д-р Ваня Танчева-Манчева го задейства.

По-рано сутринта вчера на пресконференция на Националния оперативен щаб премиерът Бойко Борисов каза, че се обмисля да бъдат отворени фризьорските салони, но не стана ясно дали това веднага влиза в действие и особено преди предстоящата този уикенд Цветница и задаващия се Великден.

Директорът на пловдивската полиция старши комисар Йордан Рогачев твърдо се обяви против отварянето на козметичните и фризьорски салони.

Безумие е салоните да работят! Трябва да мислим за здравето на хората. Положението е страшно и трябва да се гледа сериозно на това. Колкото и стриктен да е здравно-хигиенният режим, няма гаранция, че клиентите няма да се заразят с коронавирус, коментира ст. комисар Рогачев.

Целият ни състав е по улиците, по КПП-та, градини, паркове, усилено присъствие осигуряваме в махалите, издирваме поставени под карантина - освен текущата ни оперативна работа. Заповедта на Регионалната здравна инспекция е в пълен разрез с положения труд на полицаите до момента, категоричен е той.

Призоваваме жителите на Пловдив и областта да останат по домовете си и да не посещават салоните, ако мислят за здравето си и това на техните близки, заяви старши комисар Рогачев.

Напишете коментар

Напишете коментар като гост

0

Коментари (4)

 • нула номер ... и акъл

  Голяма глупост е това! Явно лобито на фризьорите в ПВ е с доста силни позиции.

 • Пловдивчани

  Мадам лъжа да си ходи

 • К-19

  Абе тая свиня Танчева-ЛАПАнчева, толкова ценен кадър ли е? Отново застрашава населението на града с безумните си решения, а няма кой да и нарита тлъстия задник! Кмете, кметеее за нищо не ставаш!

 • "Кмете, КМЕТЕЕЕ..."

  отговори на: К-19

  КАЗВАШ: "Кмете, кметеее за нищо не ставаш!" СЯКАШ ОЧАКВАШ МОЗЪКЛИЯТА БАСКЕТбудала =забарикадиран хитричко зад десетина Зам-ове и калабалък Рай-ове да му излежават грешките= да си наруши блаженото уединение в Град Бойково=
  =КЪДЕТО МУ Е МЯСТОТО НАИСТИНА ВСЪЩНОСТ=
  като прескача до ПловдивГрад да драсне в Една Ведомост за Една Скромна ЗАПЛАТА.
  Колко по-добре от Епохата на Маминия ИнДжинеринг ИМПЕРИАЛиста, който най-активно -даже в съня си- ..."функционирВаше" като крадлив КлептоКрат, а? А?
  Хвала!
  Ура!

Този сайт използва бисквитки (cookies) за повишаване на ефективността си. Научи повече

Съгласен съм