Борисов: Радев да дойде да види корупцията!

Автор:
Понеделник, 23 Декември 2019 16:19
Борисов: Радев да дойде да види корупцията!

Понеже обича да говори за корупция да дойде да я види! Тя е в неговата партия!

Това каза по адрес на президента Румен Радев премиерът Бойко Борисов, който в последния работен ден преди Коледа инспектира предсрочно завършения ремонт на пътя Кричим - Михалково - Смолян днес (Вижте ОЩЕ ПО ТЕМАТА).

Да дойде да види какво са свършили неговото правителство. За 17 км път - 240 млн. лв. За същия път 38 км - 46 млн. лв., отбеляза премиерът и попита - кой беше кръстил тунела на името дъщрята си?
Понеже Радев много обича да говори за корупцията, да дойде да види какво са свършили неговото правителство. За 17 км път - 240 млн. лв. За същия път 38 км - 46 млн. лв. са дадени.

Ето я корупцията, да отива да я гледа. Тя е видима, кои са управлявали тогава, кои са го строили. Кой беше си кръстил тунела на името дъщрята си... Тя е написана корупцията, тя е в неговата партия, каза премиерът в Михалково.

(Борисов визира Румен Овчаров, който като министър искаше да кръсти един от тунелите по АМ "Хемус на името на дърщеря си Теодора - б.р.)

Напишете коментар

Напишете коментар като гост

0

Коментари (1)

  • бомбе

    Мятам се на колелото и с Радева и идваме... https://cache2.24chasa.bg/Images/Cache/362/Image_7666362_126.jpgЧе от новата година, доколкото разбрах, махате мерцедеса на Деса...

Този сайт използва бисквитки (cookies) за повишаване на ефективността си. Научи повече

Съгласен съм