Славчо Атанасов: 6% от вота ми е от ГЕРБ

Автор:
Сряда, 30 Октомври 2019 18:29
Славчо Атанасов: 6% от вота ми е от ГЕРБ

Славчо Атанасов хвърли бомбата в студиото на Лице в лице по БНТ току що!

"6% от вота ми е от ГЕРБ! - каза Атанасов и продължи - Борисов как управлява като кмет на София - без съветници! И аз ще управлявам с 5!"

На реплика на водещата - "Вие с Борисов ли се сравнявате?", Атанасов хвърли втора бомба като се сравни и със знаменития кмет от 30-те години на Пловдив Божидар Здравков, който - по думите му - също управлявал със съвсем малко съветници.

AVE, селянино!

Напишете коментар

Напишете коментар като гост

0

Коментари (30)

Покажи предишните коментари
 • читател

  отговори на: Стрина Нейковица

  Хапчетата славчова отрепко и ТВ СКАТ https://i.ibb.co/bFq6hyH/image.jpg за успокоение, като изритаме за 3 път политическата налепица Славчо Метлата от Пловдив!!!

 • читател

  отговори на: Стрина Нейковица

  хихикайте славчови отрепки, https://i.ibb.co/bFq6hyH/image.jpg защото в неделя ще плачете... По градските тоалетни с поредно трето разстройство. https://i.ibb.co/C1GdWyf/image.jpgДебили за Славчо!!! А Славчо Метлата пак ще е болен... И славчови тъпунгери, ако сред вас има мъже бързо на безплатните прегледи за простата в УМБАЛа... Разбира се водени от Славчо Метлата.

 • Поздрав от д-р Роглев

  Този пациент все това повтаряше - 6% от ГЕРБ, 6% от БСП, 6% от Титюков, 6% от Каназирева, 6% от Колев, 6% от Реформаторите, 6% от ДПС, 6% от Марешки, 6% от независимите, 66% от моите 5 съветника... АААААААА Ама аз защо не съм кмет??? Тотев пак ме изигра!!!

 • поздрав на д-р Роглев

  отговори на: Поздрав от д-р Роглев

  Този пациент от Марешки да си купува редовно лекарствата (6% отстъпка) и най-важното, да ги пие редовно.Стига е ревал,че се увеличи влажността и дъжд заваля.То бива неврастения,но неговата е диагноза!

 • Славчо Атанасов

  Моят съпартиец Карлос Контрера, който има фирма за недвижими имоти, всеки път преди да ида на избори прави социологическа агенция, да да ми предрича победа. Оттам са данните ми. Преди първи тур ми каза, че ще победя с гласовете на ГЕРБ и аз, Славчо А., му вярвам като на приятел и съпартиец!

 • Застоев

  Славчо заСтоев Атанасов! Не е сбъркано! Славчо е символ на застоя!Нещо като Леонид Брежнев и Хрушчов взети заедно. Само усмивки,празни приказки и нищо.Всичката пара в свирката.Пловдив иска работа,а не плач и кървави писма.От него не чухме и едничка дума за нещо,което ще направи.Той и в съня си не може да направи за Пловдив тока,което направиха тези,които плюе непрестанно.С пари да го заринат няма да знае какво да прави с тях.Мозъкът му е настроен от военното училище на вълна лъжи.Да не забравяме,че ЗКПЧ означава че тези хора са обучени да промиват мозъци.Славчо обаче е толкова прост,че и това не може да направи.

 • Р. Роров

  Пий си лекарствата редовно :):)

 • С. Ат.

  ПРОСТАТАта ме алармира предизборно... https://i.ibb.co/bFq6hyH/image.jpg А не искам да я разочаравам за 3 път, като изгубя изборите в Пловдив, https://i.ibb.co/vs1gMdx/image.jpg затова обявявам - болен съм.

 • Марешки

  отговори на: С. Ат.

  Хапчетата свършиха, но ще те масажирам лично анално!

 • читател

  отговори на: Марешки

  ПРОСТАТАта те алармира, Славчо!!! https://i.ibb.co/bFq6hyH/image.jpg Марешки не го гледай, славчовски балъко, вкара си човек в общинския, докато вонящия на македонска наденица набута само 5... Така че бързай към УМБАЛа за 2 в 1- и безплатната ПРОСТАТА и богатата откъм недвижими имоти д-р Стоева преименувана Славчова Атасанова да те прегледа.

Този сайт използва бисквитки (cookies) за повишаване на ефективността си. Научи повече

Съгласен съм